Předprodej byl ukončen

Vojta Violinist @ Myrith
KONCERT / Hudba / Tanec

Vojta Violinist @ Myrith

pátek 14.4.2023 od 19:00
Horká Vana, České Budějovice

O akci

Po delší odmlce se zpět do Horké Vany vrací Vojta Violinist společně s Myrith.

Zveme Vás na unikátní tanečně-hudební zážitek. V projektu Vojta Violinist tvoří teď už oba společně, v duchu Vojtových jedinečných ethno-keltských-world music rytmů a melodií,  teď navíc obohacených o Myrith ženský hlas, perkuse a její skladatelské cítění.

A co nás čeká?
Vojta a Myrith společně tvoří duo mužsko-ženského dvojhlasu. Vojta je šumavský rodák, který procestoval svět. Při poslechu jeho hudby cítíte, že našel domov především ve svém srdci.

Vojta používá looper a hraje na mnoho hudebních nástrojů, jako jsou housle, didgeridoo, buzuki, bansuri flétna, cajon a další perkuse. Spolu s Myrith, která svým hlasem rozezní srdce, můžete prostřednictvím jejich hudby vnímat hory, řeky, vzdálené cesty i letícího sokola nad lesem… Tato hudba vás roztančí i dojme…

Něco k minulosti
Než se spolu Vojta a Myrith potkali, byli už každý několik let na své vlastní hudební cestě. Vojta jakožto Vojta Violinist „One man band live looping orcherstra“ a Myrith jakožto součást hudebního dua „Živa“ a současně také v raných počátcích svého vlastního sólového vystupování. To, co je však spojilo dohromady, nebyla pouze láska k hudbě. Našli v sobě tolik zalíbení, že se rozhodli propojit své životy naplno a to se vším všudy. Od té doby spolu hudebně vystupují ve všech těchto projektech. Myrith od prvního poslechu Vojtových skladeb cítila, že to je hudba jejího srdce. Proto se velice přirozeně prolnula s jeho hudbou a záhy začali vystupovat společně i na koncertech a hudebních lázních.V projektu Vojta Violinist tvoří teď už oba společně, v duchu Vojtových Ethno-Keltských-World music rytmů a melodií, teď navíc obohacených o Myrithin ženský hlas, perkuse, její skladatelské cítění a autorské písně.

Máte se na co těšit.
Srdečně vás zveme!

Vojta s Myrith

Vstupné:
Předprodej 230,-
Na místě 280,-

Počet míst v sále je omezen - jedinou možností jak si rezervovat vstup je zakoupení vstupenky v předprodeji.

 

Vystupující

Vojta Violinist (CZ) – web

Více informací

Projekt koncertů Hudba da Vana vzniká za podpory Státního fondu kultury ČR. Děkujeme.