Předprodej byl ukončen

Struna za strunou - Maok & Vojtěch Havel
KONCERT / PŘEHLÍDKA / Hudba – Folk / Country, Spirituální, Worldmusic / Tanec

Struna za strunou - Maok & Vojtěch Havel

úterý 23.5.2023 od 19:00
Červený kostel, Brno

O akci

Zveme vás na jarní koncert slovenského hudebníka Maoka v překrásném Červeném kostele v Brně.

STRUNA ZA STRUNOU - MAOK & Vojtěch Havel

Maok si tentokrát přizval na pódium vynikajícího violoncellistu a klavíristu Vojtěcha Havla, jehož hudbu miluje již od svých 13 let.

Přijďte relaxovat, snít a vznášet se na tónech překrásné hudby, která vás potěší a povzbudí.

Vystupující

Maok (SK) – web

Více informací

MAOK je fenomenální slovenský hudebník, improvizátor, multiinstrumentalista, zpěvák, skladatel a člověk, jehož životní součástí a nejvýraznějším způsobem sebevyjádření je hudba. Jeho jedinečný styl je ve snivých až mysticky laděných skladbách lehko rozpoznatelný i bez toho, že byste znali konkrétní skladbu. Je vyhledávaným a pravidelným hostem na mezinárodních festivalech a také tvůrcem filmové hudby (např. ve filmu Bathory Juraje Jakubiska). Maokovo vystoupení vyjadřuje celé spektrum nejniternějších pocitů a nálad člověka, čímž se dotýká něčeho, co se skrývá uvnitř každého z nás.

VOJTĚCH HAVEL je skladatel, multiinstrumentalista a producent. Vystudoval Státní konzervatoř v Praze obory violoncello a klavír a spolu se svou ženou Irenou vydali 15 autorských alb, skládají hudbu k filmům, divadelním představením a spolupracovali s mnoha vynikajícími hudebními osobnostmi po celém světě, u nás například s legendou českého jazzu Jiřím Stivínem, Martinem Kratochvílem, Alanem Vitoušem či Janou Koubkovou. Intenzivní koncertní aktivita zavedla Vojtěcha Havla do mnoha koutů Evropy, Kanady i USA. Svou uměleckou tvorbu bere jako poslání a svou hudbu jako dar, kterým předává mírumilovné duchovní poselství.

Další akce s vystupujícími

MAOK - Benefiční koncert + setkání se šamanem Agustinem - 21. května od 18:30, Stará synagoga, Plzeň

MAOK Všechny barvy Duše - 30. května od 19:00, D Klub, Jihlava

Maok a Marek Cinko: Nový den - 22. září od 19:00, Piaristický chrám, Litomyšl