Předprodej byl ukončen

Karlovarský Byznys Mixer 2023
KONFERENCE / KONGRES / Byznys / Profesní – Finance, Investice, Kariéra, Networking, Neziskové a nevládní organizace, Startupy, Technologie / Komunita / Hnutí / Osobní rozvoj / Politika / Společnost / Věda / Technologie / Vzdělávání

Karlovarský Byznys Mixer 2023

čtvrtek 15.6.2023 od 9:00
Hotel DVORANA, Karlovy Vary

O akci

KARLOVARSKÝ BYZNYS MIXER je konference o podnikání, startupech a inovacích, na které nemůžete chybět!

Na podnikání nejste sami –⁠ ani když žijete v Karlových Varech. Konference sdružuje podnikatele, startupisty, kreativce i velké regionální hráče. Všichni řešíme stejné otázky a můžeme se vzájemně inspirovat. A právě o inspiraci a sdílení know-how BYZNYS MIXER je. Přijeďte do Varů zažít unikátní atmosféru, nabýt nové zkušenosti od profesionálů z oboru a získat cenné kontakty. Akce se koná pod záštitou primátorky statutárního města Karlových Varů Ing. Andreou Pfeffer Ferklovou.

Program plný inspirativních přednášek a osobností

Je připravený bohatý program za účasti výrazných osobností ze startupového a podnikatelského prostředí – majitelé firem, manažeři, investoři, zástupci samospráv i hybatelé místního podnikatelského ekosystému.

Celodenním programem provází slavný slam poeta Filip Koryta alias Dr. Filipitch.

Rodačka z Karlových Varů a módní návrhářka Debbie Brown se podělí o svůj podnikatelský příběh.

Účastníci PROGRAMU OVACE dostanou v rámci PITCHING COMPETITION příležitost před odbornou porotou obhájit svůj podnikatelský nápad. Výherce soutěže vyhlásíme ještě během večerního programu.

Doprovodný program zaujme i nadšence do inovací

Už jste si někdy navrhli vlastní obraz za pomoci umělé inteligence? Z BYZNYS MIXERU si jeden takový můžete odnést. Pro držitele vstupenky EARLY BIRD GOLD je připravený speciální AI workshop, během nějž si můžete vytvořit digitální obraz za pomoci umělé inteligence. Hotové dílo si v digitální podobě odnesete domů. Zároveň si v AI zóně budete moci pohovořit třeba i s kandidátem na prezidenta Arturem Robotnikem.

V malebných zahradách areálu hotelu Dvorana je připravena exhibitorská zóna a výstava AI tvorby.

Efektivní networking

Konference je skvělou příležitostí pro seznamování! A protože efektivní neboli řízené seznamování je trendem na všech světoznámých konferencích, přinášíme vám ho i do Karlových Varů na BYZNYS MIXER. Za pomoci chytré aplikace mohou účastnici konference již před jejím konáním vyplnit svůj profil nabízené služby či produkty a s kým by se na konferenci chtěli propojit. Ať už se jedná o potenciálního obchodního partnera, dodavatele či investora. Networking nikdy nebyl jednodušší!

Dostatečný prostor pro networking mají účastníci v naší nové Garden Lounge.

 

Více informací najdete na našem webu www.byznysmixer.cz

 

*Změna programu vyhrazena