Předprodej byl ukončen

SUHR webinář: Interní komunikace
ONLINE / PŘEDNÁŠKA / Vzdělávání

SUHR webinář: Interní komunikace

úterý 6.6.2023 od 18:00
Zoom, Online

O akci

Interní komunikace

Společně se podíváme na to, jak nastavit interní komunikaci tak, aby dávala smysl zaměstnancům i vedení firmy.  Dozvíte se, jak přizpůsobit sdělení různým cílovým skupinám, a jaké komunikační kanály a formáty zvolit. Také se podíváme na to, jak si nastavit, pokud máte kromě interní komunikace na starost ještě svoji HR agendu.

Na co se na webináři konkrétně a prakticky zaměříme:

  • Jak přemýšlet o interní komunikaci v kontextu konkrétní firmy?
  • Jak nastavit mix komunikačních kanálů, aby zaměstnanci nebyli přehlceni ani netrpěli nedostatkem informací?
  • Čemu dát v interní komunikaci prioritu a proč?
  • Jak dělat interní komunikaci, aby to bavilo všechny zúčastněné?

Pro koho je webinář vhodný?

Webinář je určen pro HRisty, kteří věnují část své kapacity interní komunikaci, ale i pro všechny, kteří chtějí získat vhled do této problematiky.

O lektorce:

Agata Hauerová

Agata se věnuje interní komunikaci od roku 2013. Začínala v České pojišťovně, pak pracovala v Direct pojišťovně a od roku 2018 byla zodpovědná za interní komunikaci v E.ONu. Se svým týmem získala v roce 2021 dvě České ceny za PR a zlatého a stříbrného Fénixe. Od prosince 2021 působí v Air Bank. Je fanynkou facility témat, videoobsahu a autentických lídrů. Vystudovala bohemistiku na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy.

Těšíme se!

SUHR tým

 

*Přihlášením na SUHR akce souhlasíte se Zásadami zpracování osobních údajů, které naleznete na https://suhr.cz/ochrana-osobnich-udaju/.