Předprodej byl ukončen

O pohár Dance For People Brno 2023
SHOW / VYSTOUPENÍ / SOUTĚŽ / ZÁPAS / ZÁVOD / Děti / Tanec – Latinskoamerický, Moderní

O pohár Dance For People Brno 2023

neděle 28.5.2023 od 14:00
KD Rubín, Brno

O akci

2.ročník meziškolské soutěže O pohár Dance For People. Kulturně-taneční akce, která je pestrou přehlídkou všech možných tanečních stylů. Základní školy Janouškova, Pastviny, Úvoz, Přemyslovo nám., Jihomoravské nám. 2 a Tuháčkova se utkají v přátelské soutěži o putovní pohár Dance For People. Minulý ročník byl plný energie, radosti a tance a letos tomu nebude jinak. Nový pestrý program, který vás zvedne ze židle a tanečníci z televizního pořadu Rytmix na ČT: D. Děti neplatí již žádné startovné ani členské příspěvky, dostanou krásné medaile, pohár pro svou školu a hodnotné ceny. Cena vstupenky pro diváky - 290Kč/ os.

Děti do 6 let ZDARMA (bez nároku na místo na sezení). Možnost zakoupení triček Dance For People na místě v den konání akce.

Vstupenky lze zakoupit také na místě v den konání akce, ale pouze v omezeném množství. Doporučujeme proto včasný nákup.

Těšíme se na vás
tým Dance For People

Více informací

Od 12:30hod proběhne generálka s dětmi z daných základních škol. Rodiče mouhou počkat v blízkosti KD Rubín nebo si zakopit něco malého na baru či trička Dance For People. Vpuštění diváků do sálu bude nejdřív v 13:45hod. Program bude do 14:00hod do cca 16:00hod. Je možno pořizování audio i video záznamů. Také je dovoleno fandit, tleskat a pískat, abychom co nejvíce podpořili naše malé tanečníky.

Pořadatel