Předprodej byl ukončen

SUHR webinář: Jak na úspěšný nábor ve vaší firmě
ONLINE / PŘEDNÁŠKA / Vzdělávání

SUHR webinář: Jak na úspěšný nábor ve vaší firmě

úterý 15.8.2023 od 17:30
Zoom, Online

O akci

Jak na úspěšný nábor ve vaší firmě

Webinář se zaměří na to, jak si nastavit základní náborové procesy pro lepší a efektivní podporu společnosti. Podíváme se na to, jak se přizpůsobit častým změnám, které nevyhnutelně přicházejí. V rámci webináře neopomineme ani témata jako síla komunity a spolupráce s komunitním manažerem, nebo nastavení funkční spolupráce s hiring manažerem. A samozřejmě nesmíme zapomenout ani na tipy na správné nástroje, bez kterých bychom se neobešli.

 

Na co se na webináři konkrétně a prakticky zaměříme? 

  • Jak nastavit základní procesy pro efektivní nábor talentů
  • Rychlý přehled skvělých nástrojů a tipy na ty, které stojí za to
  • Jak na nastavení kvalitní spolupráce s hiring manažery
  • Síla komunity & spolupráce s komunitní manažerem
  • Adaptace na časté změny a přizpůsobování se businessu
  • Tipy a triky „jak se nezbláznit” 🙂

 

Pro koho je webinář vhodný?

Pro pokročilejší HR specialisty (2-4 roky zkušeností), kteří se věnují nebo budou věnovat nastavování personálních procesů od nuly.

 

O lektorce:

Hlavní specializací Adély je nábor a nastavování dobře škálovatelných náborových procesů, často úplně od začátku. Prošla si personální agenturou a poté e-commerce firmou, až došla do společnosti Productboard, díky které objevila lásku ke startupovému světu, ze kterého se už velmi pravděpodobně jen tak nehne. Vedle působení jako People Ops Lead v Talkbase se podílela na spoluzaložení mezinárodní komunity pro recruitery s názvem TA🗯️LKS a působí jako mentorka v rámci Femme Palette.

 

Všem registrovaným je k dispozici po skončení webináře záznam! 

 

Těšíme se! 

SUHR tým

 

*Přihlášením na SUHR akce souhlasíte se Zásadami zpracování osobních údajů, které naleznete na https://suhr.cz/ochrana-osobnich-udaju/.