Předprodej byl ukončen

Dorota Nvotová - Fulmaya
PŘEDNÁŠKA / Cestování / Outdoor

Dorota Nvotová - Fulmaya

středa 2.8.2023 od 20:30
Park Stromovka, Humpolec

O akci

Z Nepálu přes Moskvu až domů na Slovensko. Kdo by to byl byl do Fulmayi řekl? Pokračování úspěšné prvotiny Fulmaya – příběh zpěvačky a herečky Doroty Nvotové a jejího nepálského alter ega Fulmaya.

 

Po divokých letech cestování a pobytu v Himalájích se Fulmaya ocitne na rozcestí. Může si vybrat mezi jistotou a nejistotou, mezi dobrodružstvím a rodinným životem, mezi karmicky správným a nesprávným rozhodnutím. A ponese za to samozřejmě i následky.

 

Dorota opět píše svým přirozeným civilním stylem, nevynechává košický slovník a pikantní informace, které by snad neunesl ani bulvár. Ale dělá to šarmantně. s noblesou a sebekritikou, která je jí vlastní. Naše oblíbená Fulmaya je po šesti letech zpátky, a my s ní prožíváme její vzlety I pády.

 

Dorota Nvotová (nar. 1982) je slovenská herečka, moderátorka, zpěvačka, cestovatelka, spisovatelka a pravidelná přispěvatelka do týdeníku .týždeň. Ráda cestuje a poznává svět. Střídavě žije na Slovensku a v Nepálu. O svém životě napsala knihu Fulmaya (2011, 2017). Jedná se o netradiční osobní cestopis. Fulmaya (nepálsky květ lásky) je jméno, které Dorota dostala na treku okolo Annapurny. A po 6 letech se vrací jako Fulmaya na rozcestí (2017).