Předprodej byl ukončen

Letiště 2023 - jazz - elektronika - performance
DIVADLO / FESTIVAL / KONCERT / SHOW / VYSTOUPENÍ / TANEČNÍ PARTY / Představení / Hudba – Elektronika, Experimentální, Jazz, Techno / Umění – Design, Konceptuální

Letiště 2023 - jazz - elektronika - performance

13. – 15. července 2023 od 17:00
Karnola, Hranice

O akci

Výzva k veselí

Slyšte, slyšte, vesmírní poutníci a milovníci hudebních harmonií! S velkým potěšením a hrdostí vám oznamujeme desáté setkání na karnevalu Letiště 2023, kde se skuteční hudební gurmáni transformují do vesmírných cestovatelů. Tato slavnost kosmických tónů se koná mezi daty 13. a 15. července v malebném městě Hranice nacházejícím se v srdci Moravy jen nedaleko od nejhlubší zatopené propasti naší planety.

 

WEB          -          FB page          -          FB event          -          IG profile

Vystupující

Mezi hudebními poutníky, kteří s námi podniknou tuto neuvěřitelnou cestu, bude vesmírný mág syntezátorové produkce Kid Simius z dalekého Berlína i skupina Bert & Friends, která se vrátila v čase z roku 2050, aby nás svými písněmi zachránila před hudební stagnací. Každá jejich píseň je vlastním vesmírem, který čeká na své objevení. Z Londýna dorazí pěvecká diva s hlasem, který rozbíjí okenní tabulky, Tilda Allie doprovázená geniálním pianistou Federico De Vittorem. Ze své indické tour přicestují Post Noisy Pots, vystoupí i cenami ověnčený producent ambientní hudby Dné, šílený vynálezce HRTL, kosmická dvojice Marie Pravda & Kosmic Skaut či ve vesmíru jedinečné Blue Uandi. Stroj času roztočí Prima Musica, časový paradox vyřeší Develooper a nový směr budoucnosti nastaví Ashley Sarah Abrman feat. JeN Hovorka. A to stále není vše!

 

 

 

  • Post Noisy Pots - WEB

 

 

 

  • Tilda Allie feat. Federico De Vittor

Tilda Allie - WEB - FB - IG - Soundcloud

Federico De Vittor - WEB - Soundcloud - Spotify

 

  • Marie Pravda & Kosmic Skaut

Marie Pravda - FB - IG - Soundcloud

Kosmic Skaut - FB - IG - Soundcloud

 

 

 

  • Ashley Sarah Abrman feat. Jen Hovorka

Ashley S. Abrman - FB - IG - Spotify

Jen Hovorka - FB - IG

 

 

... a další ...

Program

Čtvrtek 13. 7.

  • Nic Robertson
  • DechSesh
  • Michaela Dašková - AAIA/NTRCTC
  • dné

 

Pátek 14. 7.

  • Ashley Sarah Abrman feat JeN Hovorka
  • Post Noisy Pots
  • Bert & Friends
  • Develooper
  • Blue Uandi
  • Jak Sen (Prima Musica)

 

Sobota 15. 7.

  • Francesco Panettone
  • The Most Naked Men
  • Federico De Vittor Trio
  • Tilda Allie
  • Kid Simius
  • Ban Jarnet
  • Blackout Paradox - Shamaniac
  • HRTL
  • Marie Pravda a Kosmic Skaut

Letiště Karneval

Náš festival je víc než jen hudební slavností. Je to cesta, která vás vezme za hranice známého vesmíru, kde se vaše těla a duše pod vlivem nebeských tónů promění. Tato metamorfóza se odehraje na palubě naší bájné vzducholodi, která vás vezme na cestu přes hvězdné konstelace až k samotnému okraji vesmíru, kde společně projdeme červí dírou do vyšších dimenzí, do světa zítřku a staneme se součástí něčeho většího.

Ve tmě vesmírné noci se náš karneval promění v hudební hostinu, kde se zvuky jazzu a elektronické hudby prolnou v harmonický celek, který se rozléhá až do nejvzdálenějších koutů vesmíru, kde rozsvěcují hvězdy a odhalují tajemství černých děr. Tato vesmírná odysea plná hudby a kreativity nabízí i mnoho dalších zážitků. Budou zde různé dílny, kde budete moci prozkoumat a rozvíjet své dovednosti, a také řada uměleckých instalací, které vás přenesou do jiné dimenze. Kromě toho budete mít možnost se potkat s lidmi z celého vesmíru, s nimiž budete moci sdílet své zážitky a příběhy. Každý z nás má svou vlastní cestu, ale na tomto festivalu se všechny naše cesty spojují a vytvářejí jednu velkou společnou hudební cestu.

Ať už jste zkušený vesmírný cestovatel, nebo se teprve chystáte na svou první vesmírnou odyseu, festival Letiště je připraven všechny přivítat s otevřenýma rukama a srdcem plným hudby. Připojte se k nám na tutonezapomenutelnou cestu, která vás vezme za hranice vesmíru a zpět, a prožijte transformaci, jakou jste ještě nikdy nezažili. Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost a staňte se součástí naší hudební vesmírné rodiny. Pojďme společně otevřít novou kapitolu v historii festivalu Letiště a prozkoumat nekonečné možnosti, které nám vesmír nabízí.

Těšíme se na setkání s vámi na palubě naší vzducholodi na cestě mezihvězdným prostorem. Vesmír je náš domov, hudba je náš jazyk a společně můžeme dosáhnout neuvěřitelných výšin. Připojte se k nám a vstupte do nové éry hudby a vesmírného dobrodružství!

Naši cestu ke světlým zítřkům finančně podporuje Ministerstvo kultury ČR, Státní fond kultury MK ČR, Olomoucký kraj, Město Hranice a mnoho dalších sponzorů. Bez jejich paliva by naše vzducholoď neletěla tak daleko.

Ceny letenek

Celofestivalové letenky na tuto vesmírnou parádu se šíří v několika vlnách:

1. vlna do 31. 5. za krásných 800,- Kč

2. vlna do 30. 6. za legračnch 987,- Kč

3. vlna do 13. 7. za férových 1.199,- Kč

na místě za plných 1.400,- Kč KOUPIT

Pokud nás chcete plně podpořit již nyní, po celou dobu předprodeje je k dispozici letenka Full Support KOUPIT

Skupinové a jiné slevy

Studenti/senioři/ZTP za 808,- Kč KOUPIT

Skupina 3 letců za 2.399,- Kč KOUPIT

Skupina 4 kosmonautů za 3.111 Kč KOUPIT

Skupina 5 oneironautů za 3.897 Kč KOUPIT

Dvoudenní základní cena 987,- Kč KOUPIT

Skupina 3 letců na 2 dny za 2.112,- Kč KOUPIT

Skupina 4 kosmonautů na 2 dny za 2.678,- Kč KOUPIT

Skupina 5 oneironautů na 2 dny za 3.333,- Kč KOUPIT

Ubytování

Autokemp Hranice - VÍCE INFORMACÍ

Klidné místo s mystickým nádechem. 20 minut klidnou chůzí od festivalu, hned vedle CHKO, kde se nachází nejhlubší zatopená propast naší planety.

V kempu můžete přespat v chatce, stanu nebo autě.

 

Hotel Centrum - VÍCE INFORMACÍ

Pokud rádi plujete a objevujete vesmírné světy se vším pohodlím, můžete zvolit jednu z dražších kajut naší hranické vzducholodě.

Pohodlné pokoje přímo v centru města a se snídaní.  

 

Penzion Růžek - VÍCE INFORMACÍ

V této části paluby naší vzducholodi najdete rodinnou atmosféru s tajemnou věžičkou a tyrkysovým kouzlem, které již přivábilo nejednoho poutníka. 

Komfortní pokoje přímo v centru města a se snídaní.

 

Sokolovna VÍCE INFORMACÍ

Symbolicky přejdete most na druhou stranu hranického vesmíru přes řeku Bečvu a za 5 minut jste na pokoji.

1, 2 a 3 lůžkové pokoje se společnými sociálkami, ale za hvězdně příznivou cenu. Rezervovat si je můžete přes jejich web.

Jak za námi?

Návod pro ty, kdo ještě neovládají umění teleportu napříč dimenzemi:

Vlakem - Hranicích se nejen sbíhají hudební žánry a vesmírné světy, jsou také železničním uzlem a pohodlně se k nám dopravíte vlakem. Z nádraží můžete vzít autobus či taxi, nebo si udělat procházku malebným městečkem a za 30 minut jste na festivalu. 

Autem - Město Hranice leží mezi Olomoucí a Ostravou, hned u legendární tepny D1, kde se stírají hranice mezi rychlostí a plynutím, realitou a stavy, kdy nevíte, jestli se vám to jen zdá. Okolí festivalu je štědré na parkovací místa, a to dokonce zdarma. Před Katastrálním úřadem, u Sokolovny nebo před Plovárnou určitě najdete slot pro vaši pozemskou loď, než se s námi nalodíte na tu kosmickou.

 

WEB          -          FB page          -          FB event          -          IG profil

Další akce pořadatele

LET Festival: Live music - Electronic music - Theatre - 18. července od 18:00 – 21.7., Hranice - různá místa, Hranice