Předprodej byl ukončen

My kluci, co spolu chodíme: Ponorka
DIVADLO / Představení

My kluci, co spolu chodíme: Ponorka

pátek 21.7.2023 od 19:00
Loď Tajemství bratří Formanů, Ústí nad Labem

O akci

Vítejte na palubě lodi, která skýtá mnohá tajemství! 

Nastupte na zaoceánský parník plný honosnosti, jehož plavba se ale zvrtne. Kabaretiéři se totiž po vyplutí vrhnou do neprozkoumaných vod strukturované improvizace. Staňte se součástí expedice nesoucí se skrz absurdní vlny tance, akrobacie a humoru!

Den 57, kdesi uprostřed Atlantiku
Zavřen v kajutě. Jsou tu tři další. John pořád mlčí. Měl jsem sen o mořské panně. Nepadají mi žádné šestky. 

Objeví Kluci ve všudypřítomném moři svobodu, nebo je zláká zpěv sirén a narazí? A co když pak expedice ztratí směr? Možnosti posádky a pasažérů lodi se můžou rozpínat do nekonečných dálav, nebo se smrsknout na pár metrů čtverečních. Z honosné plavby se rázem stane expediční ponorka do nitra nás samých. Zmenšující se prostor jakožto pomyslné odtikávání ke konci.

Den 116, kdesi uprostřed Atlantiku
Zavřen v kajutě. Jsou tu dva další. Jejich tváře se mi před očima mění v tu matčinu. Zmatený. Vyděšený. Potřebuji prostor.

Kapitán opouští loď jako poslední. Jak ale tohle vyřešit, když jsou kapitáni všichni? Kdo rozplete uzel událostí, ve kterém je možná ukryto vícero konců? Každá plavba je jiná a unikátní. A tohle platí čtyřnásob na divadelní expedici souboru My kluci, co spolu chodíme.

námět, režie, dramaturgie My kluci, co spolu chodíme obsazení Václav Wortner, Andrej Lyga, Šimon Pliska, Lukas Blaha, Tomáš Kůgel zvuk Tomáš Kůgel scénografie Michaela Semotánová asistentka scénografie Ema Dulíková light design Jonatán Vnouček produkce Lucie Mlejnková, Žanda Špánková, Anna Křepínská, Anna Chlíbcová

vhodné od 15 let

délka představení 90 minut bez přestávky

Více informací

Představení se uskuteční za finanční podpory města https://www.usti-nad-labem.cz/cz/.

Vstupenka zakoupená na představení Ponorka je platná i na koncert zpěvačky Kvietah, který bude následovat zhruba od 21:00 hodin.