Akce byla zrušena

KITTCHEN
KONCERT / Hudba – Elektronika, Folk / Country

KITTCHEN

pondělí 29.5.2023 od 20:00
Jazz Tibet Club, Olomouc

O akci

Maskovaný hudebník Kittchen, stojící mimo jiné i za projektem Zvíře jménem podzim, vystavil své první album Menu v roce 2011 na internet a začaly se dít věci. O chlapíkovi v kuchařské masce si šeptali fanoušci i kritika. A hned druhá deska, Radio, kterou Kittchen nahráli už jako dvoučlenná kapela s Tomášem Neuwerthem, byla v roce 2013 nominována na většinu tuzemských hudebních cen a získala Anděla za Alternativní album roku.

Puls vychází po šestileté odmlce od oceňovaného alba Kontakt a maskovanému kuchaři přináší nové možnosti a cesty, kam by se mohl vydat. Čtvrté studiové album zachycuje hudební projekt Kittchen v tříčlenné sestavě. K základní dvojici Jakub König a Tomáš Neuwerth, která pracovala na předchozích deskách, se na konci roku 2018 přidal elektronický producent a multiinstrumentalista Ondřej Mikula aka Aid Kid

Skupina Kittchen vystoupí v plné sestavě: legendární kopřivnický bubeník a producent Tomáš Neuwerth (Lu, Nierika, Kafka Band, Tata bojs), elektronický mág Aid Kid (Ondřej Mikula), baskytarista Štěpán Růžička (Parta vynikajících lidí) a samotný Kittchen (Jakub König). Koncert navíc podtrhnou strhující projekce výtvarnice Lindy Arbanové.

Vystupující

Kittchen (CZ) – web

Další akce pořadatele

NOVEMBER 2ND - 30. května od 20:00, Jazz Tibet Club, Olomouc

Point Of Few - 30. dubna od 20:00, Jazz Tibet Club, Olomouc

MALIKA TIROLIEN - 19. května od 20:00, Jazz Tibet Club, Olomouc

Mark Geary (IRL/USA) | Jazz Tibet Club - 9. května od 20:00, Jazz Tibet Club, Olomouc