Předprodej byl ukončen

Koncert  ADELE - KRISTY & LIVE BAND
KONCERT / Hudba – Worldmusic

Koncert ADELE - KRISTY & LIVE BAND

čtvrtek 14.9.2023 od 19:00
AMFITEÁTR - zámecký park, Praha

O akci

Dech beroucí show plná emocí v podání ADELE KRISTY LIVE BAND a jejího hudebního uskupení jistě nenechá jediného posluchače a diváka v klidu, jak jsme se tomu přesvědčili u již proběhlých koncertů.

V hodině a půl zaznívají nejen ty nejslavnější písně britské zpěvačky ADELE, ale zejména skladby, kterými zasáhla miliony posluchačů po celém světě. O jejich úspěchu vypovídá fakt v podobě mnoha ocenění jako např.: 5 cen Grammy, Zlatý Glób, ale také Oscar za titulní píseň k bondovské sérii "Skyfall".

Osobité podání zpěvačky a interpretky brněnského divadla Slunečnice - Kristýny Šebkové, ve spojení s kapelou a smyčcovými instrumentalisty, dodá vystoupení tu správnou atmosféru.

Zveme Vás do Amfiteátru zámeckého parku v Praze 9 - Dolních Počernicích, který se nachází v těsné blízkosti restaurace Léta Páně. Kromě vstupenek do samotného Amfiteátru nabízíme též zlevněné vstupenky na zahrádku restaurace. Tyto vstupenky jsou situované z boku jeviště, kde bude probíhat koncert. 

Vstupenky je možné zakoupit na portálu www.smsticket.cz nebo po předchozí telefonické domluvě přímo v sídle příspěvkové organizace Oáza Dolní Počernice, Stará obec 6, Praha 9 - Dolní Počernice. tel: 281 865 754