Předprodej byl ukončen

Yoga & Fyzio FEST
FESTIVAL / Zdraví / Životní styl

Yoga & Fyzio FEST

5. – 6. srpna 2023 od 8:30
Důl Barbora, Karviná

O akci

Yoga & Fyzio Fest je dvoudenní naprosto unikátní festival celostní medicíny, fyzioterapie, psychosomatiky, funkčního pohybu a jógy. 

Celá akce je organizována pod záštitou Moravskoslezského kraje v rámci transformačního programu POHO2030 a Léto na Barboře

Těšit se můžete na 16 úžasných lekcí pohybových specialistů, celorepublikově uznávaných lektorů jógy, seznámíte se i s jinými druhy pohybu a jedinečnými přístupy lektorů k pohybu. Dále jsme pro Vás připravili 15 přednášek, které se budou dotýkat celostní medicíny, psychosomatiky, fyzioterapie, zdravého životního stylu u dospělých i dětí, stravování a mnoho dalšího.

Mezi přední osobnosti, které přijaly pozvání na náš festival, z oblasti jógy a pohybu jsou Zuzana Klingrová, Tomáš Strnad, Dana Čechmanová a Michal Elčkner (Punk Jóga), Lenka Mináriková, Martina Fallerová, Iva Mojžíšková, Magdaléna Štarhová, Linda Lacinová, Irena Tomášiková, Michal Rauer, Wendy Přistoupilová, Irena Štefániková, Silvia Szymeczek, Nadine Tale, Martha Gadula Papafoti (Martha Dance), manželé Plecháčkovi (Muzikohraní). 

Je nám nesmírnou ctí přivítat na festivalu z řad odborných přednášejících MUDr. Jana Vojáčka, Pharm.Dr. Margit Slimákovou, MUDr. Karla Fouska, MUDr. Dmytro Glebova, MUDr. Janu Gurnou, Mgr. Danu Čechmanovou a Mgr. Michala Elčknera, Terezu Misařovou (Ajurvéda Česky), Mgr. Žanetu Kohoutkovou, Mgr. Daniela Čmela (SK), Evu Kejíkovou (Eva ženám), Ing. Báru Gabczylovou, Mgr. Terezu Sikorovou, Ing. Martinu Fallerovou, Na druhém břehu. 

Moderovat celou akci bude Eva Šimčíková a Martin Rigler (podcast Energiemi).

Děti jsou na festivalu vítány! Program bude zajištěn v podobě dětské stage, kde pro ně bude připravena zábava, dětská jóga, tvoření, soutěže a mnoho dalšího. Vstupné symbolické. 

Pitný režim a občerstvení bude zajištěno ve vegetariánském stravovacím stylu. Výbornou kávu pro Vás nabídne naše i Vaše oblíbená Laura Coffee. 

Těšit se můžete také na mnoho prodejních stánků, které tématicky budou souviset s naším festivalem. 

Na závěr festivalu se můžete těšit na bohatou tombolu.

Za podporu při konání děkujeme našim sponzorům: RBP, Moravskoslezký kraj, Diamo, Heimstaden, Jóga DNES, podcast Energiemi, Do Yoga Studio, Centrum hormonální rovnováhy. 

 

Více informací

Bližší informace na: www.yogafyziofest.cz

Organizátoři: 

 

PARKOVÁNÍ: před bývalým dolem Barbora je velké množství parkovacích míst 

DOSTUPNOST: posílení spojů z Ostravy, Havířova i Orlové

UBYTOVÁNÍ: v blízkosti se nachází dva velké hotely a studentské koleje

Bližší info na Facebooku, Instagramu nebo webových stránkách.

Další akce pořadatele

Yoga & Fyzio FEST 2024 - 28. září od 8:30 – 29.9., Trojhalí Karolína, Ostrava