Předprodej je momentálně pozastaven, čekáme na nový termín.

Večer na středověkém hradě u bezedných pohárů a talířů
MUZEUM / HRAD / PROHLÍDKA / Gastro – Alkohol, Jídlo / Zájmy / Hobby

Večer na středověkém hradě u bezedných pohárů a talířů

úterý 22.8.2023 od 19:00
Hrad a zámek Dolní Kounice, Dolní Kounice

O akci

Večery na nefalšovaném středověkém hradě s novými přáteli, u bezedných pohárů a talířů, s dobrou zábavou, nevšedními zážitky

Prožijete s námi jinde neopakovatelný zábavný večer, na nefalšovaném středověkém hradě, 15 minut od Brna. V  ceně vstupenky je bohatá hostina podporovaná bezednými poháry a talíři, skvělým zábavným programem i prožitkem na tajemně osvětleném hradě. Vše je v ceně vstupného. Nic takového nikde neprožijete.


Vstup od 19.30 a program začíná v 19 hodin a končí ve 22 hodin, vstupenky se prodávají do jednotlivých sálů, nikoliv na místo. Rádi Vás na našem hradě uvítáme.

Vstupenky

Vstupné se prodává na konkrétní místnosti v Hradě a zámku, nikoliv místa, a můžete se pohybovat i po jiných místnostech, když Vám soused pohlídá Vaše místo.

V případě, že se neprodá dostatek vstupenek  nejpozději 3 týdny před akcí, akce bude zrušena a vstupné se Vám vrátí a nebo vám bude nabídnut náhradní termín, dle dohody s  Vámi.

Program

V ceně vstupenky je bohatá hostina podporovaná bezednými poháry a talíři, skvělým zábavným programem i prožitkem na tajemně osvětleném hradě. Vše je v ceně vstupného. Budeme Vás hýčkat.
Věřte, že nic takového nikde dnes neprožijete a možná budeme všichni jednou  vzpomínat, co šlo za takové peníze ještě v roce 2023 dostat. Aby jste se měli na co těšit, zde výtah z menu jídla a pití na našich hradních večerech, které pro Vás zajišťuje dodavatel, vybraný z 10 ti profesionálních organizací:

Nápoje
Několik druhů skvělých vín, pivo alko i nealko, několik druhů výborných nealkoholických nápojů, káva.

Teplá jídla 
Kuřecí a vepřové řízky, vepřová kýta, pečené kuře na chili a medu, zeleninový špíz, vepřová pečená masitá žebra na česneku, bramborový salát, pečené brambory, jasmínová rýže, nakládaná zelenina.

Studený bufet 
Trhané krůtí pečené na javorovém sirupu s pikantní majonézou,variace sýrů a variace uzenin, minihot dog s cibulovou marmeládou a dijonským dresingem, chléb se škvarkovou pomazánkou, mini pizza se sýrem, Quiche s mozzarellou, chery rajčaty a bazalkou (bez lepku), Quiche s chorizem a jarní cibulkou(bez lepku), oříšky, krekry, tyčinky.

Dezerty
Máslový šnek s rozinkami, borůvkový minicup cake, ovoce, jogurtová panna cotta s malinami, domácí tiramisu, čokoládovo-višňová tartaletka (vegan), pistaciová tartaletka s jahodami.

 

Kulturní program se bude konat v sálech mezi sedícími návštěvníky nejméně v každém sále 3 vstupy tak, aby diváci byli vtaženi do děje a změnili se z pasivně sledujících na aktivně se podílející. Program je překvapením

 

Pořadatel

RECIPROCITA družstvo