Předprodej byl ukončen

GAYMAN Česko Slovenska 2015
DIVADLO / Představení

GAYMAN Česko Slovenska 2015

sobota 19.9.2015 od 20:00
MeetFactory, Praha

O akci

GAYMAN - Jediná národní soutěž o nejsympatičtějšího gaye či gay friendly muže Česka a Slovenska s tradicí od roku 1991!

Finále národní soutěže GAYMAN Česko Slovenska 2015 s účastí mnoha hostů. Akce se zúčastní: Mr. Gay World 2015 Klaus Burkart, ředitelé mezinárodní soutěže Coenie W. Kukkuk, Ivan Denis, Dieter Sapper. Dále zpěvačky Eva Kleinová, Eva Burešová. Dalšími hosty jsou úřadující GAYMAN 2014 Daniel Fröhlich, ředitel Duhový ples Marek Kaloč Zlý, Miss Intercontinental Czech republic 2014 Lenka Josefiova, umělecký maskér Pavel Pavlovský, Ricco & Claudia. Abde & Sharlota a mnoho dalších hostů. Akci moderují Ondra Mandík a Nadja Mini.

Záštitu nad letošním ročníkem GAYMAN Česko Slovenska 2015 převzali – zastupitelka Hlavního Města Prahy – předsedkyně pro legislativu, veřejnou zprávu, protikorupční opatření a informatiku, Mgr. Petra Kolínská – zastupitel hl. m. Prahy, místostarosta Prahy 7 Mgr. Petr Mirovský, M.EM a Místopředseda strany Zelených a Starosta Prahy 4 Mgr. Petr Štěpánek, CSc.

Více informací

GAYMAN Česko Slovensko je pokračovatelem Gay Man České Republiky jenž byla soutěž sympatie, kterou v letech 1992 - 2000 pod patronátem SOHO organizovaly v České republice některé jeho členské organizace.

Soutěž byla označována za svého času jednu z nejvýznamnějších společenských akcí gay a lesbické komunity. Finálové večery probíhaly obvykle poslední červnovou sobotu při příležitosti Christopher Street Day, celosvětových oslav "gay hrdosti".

V roce 2010 se soutěž obnovila pod značkou GAYMAN ČR. Od roku 2012 je soustěž rozšířena o Slovensko a vedena tak jako GAYMAN Česko Sloveska.