Předprodej byl ukončen

BE-DNA Invite - Psychologické bezpečí
KONFERENCE / KONGRES / ONLINE / PŘEDNÁŠKA / Vzdělávání

BE-DNA Invite - Psychologické bezpečí

středa 27.9.2023 od 10:00
BE-DNA online, Praha

O akci

BE-DNA Invite - Psychologické bezpečí

Transformace týmu: Od toxických vzorců k psychologickému bezpečí.

 

Srdečně vás zveme na první ze série BE-DNA Invite rozhovorů online, tentokrát na téma Psychologické bezpečí. Budování bezpečného pracovního prostoru je klíčovým prvkem k duševní pohodě a jeho existence zásadním způsobem ovlivňuje efektivitu, pohodu a produktivitu týmu.

 

Není třeba zdůrazňovat, že důvěra, otevřená komunikace a pocit bezpečí jsou základními pilíři úspěchu v každé organizaci. Proto jsme pro vás připravili tento workshop, který nejenže osvětlí podstatu psychologického bezpečí, ale poskytne vám konkrétní nástroje a dovednosti potřebné k jeho posílení ve vašem pracovním prostředí. 

 

Naučíme se spolu jak vytvořit atmosféru, ve které se členové týmu cítí komfortněji, kde mají odvahu výrazněji se angažovat a přinášet nové nápady, aniž by se báli neúspěchu či odsouzení. Pustíme se spolu do diskuze jak pracovat s toxickým chováním v týmech, ať už z pohledu manažera, nebo HR.

 

Na co konkrétně se můžete těšit?

 

Expertní přednáška:  Ján Dubnička, odborník na brain-based vzdělávání a rozvoj manažerských, komunikačních a prezentačních dovedností, vám přiblíží koncept psychologického bezpečí a jeho význam v pracovním prostředí.

 

Praktické dovednosti: Projdete testem, který vás naučí rozpoznat míru psychologického bezpečí ve vašem týmu. Dále se zaměříme na identifikaci pilířů psychologického bezpečí podle renomovaných výzkumníků.

 

Výkonnost a bezpečí: Ukážeme vám, jaký vliv má psychologické bezpečí na výkonnost týmu a organizace jako celku.

 

Konkrétní tipy: Naučíme vás, jak podpořit psychologické bezpečí ve vašem okolí pomocí jednoduchých a praktických strategií.

 

Pokud chcete zlepšit pracovní prostředí, kde panuje důvěra, otevřená komunikace a respekt, tuto událost si nenechte ujít.

 


 

Další akce pořadatele

BE-DNA snídaně - 13. listopadu od 8:00, Clubco, Ostrava