Předprodej byl ukončen

Fenris is rising over Europe 2023
KONCERT / Hudba – Metal

Fenris is rising over Europe 2023

čtvrtek 23.11.2023 od 19:00
MusicClub Modrá Vopice, Praha

O akci

Zveme Vás na první zastávku turné pod názvem FENRIS IS RISING OVER EUROPE 2023, která se uskuteční 23.11.2023, v pražském klubu Modrá Vopice. Vystoupí zde švédští vikingové Ereb Altor a doprovázet je bude počas celého turné italská blackmetalová kapela Enisum. V Praze se k nim ještě přidá pagan blackmetalová kapela Dark Seal z moravské metropole.


EREB ALTOR (Viking/Black metal, Švédsko)
Švédové Ereb Altor odehrají slušnou porci koncertů v mnoha evropských zemích, v rámci turné „Fenris is Rising Over Europe 2023“. Švédští Vikingové budou propagovat své deváté album Vargtimman, vydané v loňském roce, ale na koncertech jistě nebudou chybět i jejich starší kousky. Rovněž kapela letos slaví 20. výročí, takže u toho rozhodně nesmíte chybět.


Ereb Altor online:
https://www.facebook.com/ErebAltorOfficial
https://www.instagram.com/erebaltorofficial/
 
Enisum (Black metal/ambient, Itálie)
Italové mají velmi často rádi spojení black metalu s ambientem, jehož příkladem je i kapela Enisum. Italské kvarteto vydalo od roku 2006 již sedm alb, z nichž poslední Forgotten Mountains, vydané v roce 2023, rozhodně v Praze zazní a tak si jej fanoušci budou moci v plné síle užít i naživo.


Enisum online:
https://www.facebook.com/enisum
https://www.instagram.com/enisum_official/
 

Dark Seal (Pagan/Black metal, Brno)

Brněnská pagan blackmetalová kapela se pohybuje na metalové hudební scéně již od roku 2010. Od té doby stihla nahrát čtyři studiová alba a kromě nových singlů zazní i písničky z posledního koncepčního albumu s názvem Stvoření světa.

 

Dark Seal online :

https://www.facebook.com/darkseal

https://darkseal.bandcamp.com/

Vystupující

Ereb Altor (SE) – web Enisum (IT) – fb Dark Seal (CZ) – fb

Více informací

Running Order :

18:30 Doors

19:00 - 19:40 Dark Seal

20:00 - 20:45 Enisum

21:15 - 22:15 Ereb Altor