Předprodej byl ukončen

TATA BOJS
KONCERT / Hudba – Pop, Rock

TATA BOJS

pátek 24.11.2023 od 20:00
Dům kultury, Kladno

O akci

Vstupenky na místě v den koncertu 690,- (DK Kladno, nám. Sítná 3127)
Vstupenky v předprodeji (v síti smsticket) jen do 23.11. 2023!

Start 20:00 / Doors 19:00 / Šatna k dispozici od 19:00 / Bary otevřené od 19:00

Na Kladně Vás přivítají již v pátek 24.11. skvělí a úžasní Tata Bojs!
Přijďte zažít jedinečný koncert dlouhodobě jedné z nejpopulárnějších současných českých hudebních skupin. Vyvrcholení oslav Dundee Jamu a velká stage bude v režii vždy energických TATA BOJS v Domě kultury na Kladně!

Další ze série výročních koncertů u příležitosti ¼ století kladenského music clubu Dundee Jam oslavíme společně s osobitou  kapelou z pražské Hanspaulky. Tato sehraná parta slaví letos neuvěřitelných pětatřicet let na hudební scéně, během nichž kromě jiného nasbírala třeba hned několik Zlatých Andělů. Své zatím poslední album vydala kapela v roce 2020 a nese název Jedna nula. 

Tata Bojs jsou česká kapela založená v roce 1988. Zakládajícími členy jsou Milan Cais (bicí) a Marek Huňát (neboli Mardoša; baskytara), dalšími stálými členy jsou Vladimír Bár, Dušan Neuwerth a Jiří Hradil.

Vstupenky zakoupíte v síti smsticket a v music clubu Dundee Jam na nám. Svobody 1626 v Kladně, t. 312242827, www.dundeejam.cz       

  • předprodej: cena 650,- Kč do 23.listopadu 2023
  • vstupenky na místě:  cena 690,- můžete zakoupit při vstupu v den koncertu 24.listopadu 2023 od 19:00

Vystupující

Tata Bojs (CZ) – web / web

Více informací

Dundee Jam

Kladenský music club Dundee Jam, multikulturní prostor s tradicí již pětadvacet let, přináší u svého jubilea sérii výročních koncertů 2023 v kladenském Domě kultury!

Pár slov o Dundee Jamu:

Příjemné posezení v prostředí  inspirovaným australskou faunou a flórou v podání nástěnných maleb. Můžete nahlédnout do černošské vesnice či mezi zvířata co žijí v Austrálii.  To vše podbarvené žánrově vybranou hudbou a širokou nabídkou nápojů a chuťových specialit nejen z našeho grilu.

Pořádané koncerty v Dundee Jamu mají díky originálnímu prostředí svou jedinečnou atmosféru. Prolínají se zde kapely mnoha žánrů od rocku, bluesu, jazz, funk, drum&bass, world music přes alternativu až po keltskou hudbu, ale i folk či punk. Pravidelně v Dundee Jamu koncertují přední čeští muzikanti a po dlouhých letech spolupráce již i přátelé jako např. Michal Prokop, Jan Hrubý, Ivan Hlas, Vladimír Merta, Tomáš Kočko, Lenka Dusilová, Thom Artway, kapely Zrní, minus123minut, Vltava, Bran, Neřež, Vanua2 a mnoho dalších. Vzpomínáme též na nezapomenutelné koncerty Vladimíra Mišíka, legendární Blue Effect s Radimem Hladíkem nebo hudební projekty Luboše Andršta. Dále zde mají prostor regionální kapely, které se v klubu mohou setkávat společně na jednom podiu. Krom koncertů zde probíhají djs party ve stylu funk, jazz, latina, elektronica, reggae, rock-pop ad., ale i divadelní a literární akce. Prostor dáváme také místním umělcům, kteří pravidelně vystavují své fotografie či obrazy v Galerii Dundee Jam, kdy se kloubí propojení hudby a umění. Dále je možné zamluvit si celý klub nebo jen jeho část pro uzavřenou společnost s naší gastronomickou nabídkou. Na požádání si můžete zapůjčit šachy, karty, Člověče nezlob se nebo si zahrát fotbálek na perfektním španěláku, samozřejmostí je wifi připojení. Specialitou podniku je grilování steaků nebo burgerů v jakoukoli denní i noční hodinu. V létě si můžete posedět na zahrádce pod ohromným smrkem a vychutnat si příjemnou atmosféru přírodního dvorku uprostřed města.

www.dundeejam.cz

Tata Bojs

Nápad založit kapelu měli dva spolužáci, Milan Cais (bicí) a Marek Huňát (neboli Mardoša; baskytara), již během studií na základní škole na pražské Hanspaulce. Do své skupiny přijali ještě kytaristu Marka Padevěta, který hrál na kytaru, zpíval a později hrál i na klarinet. První koncert nově vzniklí Tata Bojs odehráli 29. června 1988 v tělocvičně TJ Spartak Dejvice. Tím začala klubová kariéra formace v pražských i mimopražských hudebních klubech. Postupně se stali tito mladíci atrakcí klubové scény a často dělali předkapelu zkušeným hudebníkům. Od školních časů zvládli Tata Bojs vydat přes desítku alb, mezi které patří i úspěšné Biorytmy, Ležatá osmička. nebo Nanoalbum které získalo v roce 2004 čtyři Zlaté anděly. 

http://www.tatabojs.cz/

 

 

Další akce pořadatele

Michal Prokop & Framus Five - 7. listopadu od 19:30, Dům kultury, Kladno

Jan Hrubý & KUKULÍN - 25. září od 20:00, Dundee Jam, Kladno

Ölövö - Ukradená vzducholoď: Led Zeppelin Tribute - 16. října od 20:00, Dundee Jam, Kladno

Pořadatel