Boskovice - festival pro židovskou čtvrť 2024
FESTIVAL / Představení / Film – Dokumentární / Hudba – Blues, Elektronika, Jazz, Pop, Rock / Umění

Boskovice - festival pro židovskou čtvrť 2024

4. – 7. července od 15:00
různá místa, Boskovice
Vstupenky
od 1 100 do 1 300 Zobrazit ceny
prodej do 4. července

Základní vstupenka

Základní cena 1 300 Kč Koupit

Student

Základní cena 1 100 Kč Koupit

O akci

Vystupující

Katarzia, Kafka band, Lazer Viking, Ametyst, Tolstoys, Lelee, Krajina Ró, Budoár staré dámy, Fail Together, Limbo, Tábor, Labasheeda (NL), Glam one (D), HotPotFree (CZ/D), divadlo Musaši Entertainment Company, výstava Karel Cudlín, dokument Dežo Hoffmann - Fotograf Beatles a další.

 

O festivalu

Festival Boskovice se koná v historickém jádru města, kde najdete unikátní židovskou čtvrť s jedinečným geniem loci, a na dalších místech v jeho okolí. Během čtyř červencových dnů zde můžete, nejen vstřebávat hudbu nejrůznějších žánrů v amfiteátru letního kina, zámeckém skleníku, synagoze či panském dvoře, ale i shlédnout divadelní představení v kulisách boskovického hradu, farské zahrady, nebo v intimnějším prostředí zdejších interiérů, před místním antikvariátem si poslechnout autorská čtení, prohlédnout si výstavy a někdy se stát i jejich součástí, chodit do kina na filmy, účastnit se workshopů, nakupovat a občerstvovat se u festivalových stánků, vydat se na cyklovýlet, či ve volných chvílích odpočívat v místních kavárnách, hospodách, lesích, nebo na koupališti.

O děti je tu také dobře postaráno a větší část workshopů a dílen je věnována právě jim. Na neopakovatelné atmosféře, kterou byste si neměli nechat ujít a kterou každoročně oceňuje několik tisíc návštěvníků, má zásadní podíl právě místo konání a jeho otevřenost. Akci pomáhají tvořit a zajišťovat dobrovolníci z celé české republiky, kteří rok co rok přikládají ruku k dílu a patří jim za to obrovský dík. 

 

Festival pořádá Unijazz ve spolupráci s městem Boskovice.

 

 

Více informací

Snažíme se nezapomínat (na minulost), zamýšlet se a diskutovat (nad stavem společnosti), neplýtvat (čímkoli), nezatěžovat (hlavně přírodu), a spolu s tím si na festivalu užívat léta se skvělým, nejen hudebním, programem na příjemném místě.