Předprodej byl ukončen

Probuď tělo
WORKSHOP / LEKCE / Tanec / Zdraví / Životní styl

Probuď tělo

neděle 1.10.2023 od 14:00
Aquacentrum Pardubice, Pardubice

O akci

Probuď tělo

 

Necítíte se (nejen) po létě ve svém těle nejlíp? Nebo toužíte po přívalu nové pohybové inspirace před sezónou indoorových aktivit? 

 

Právě pro vás spojily své síly fyzioterapeutka Vendy a tanečnice Evča a vytvořily akci, která ve vašem těle rozproudí novou energii a sílu a ukáže vám, co je ještě s vaším tělem možné.

 

Vendy jako fyzioterapeutka ví, že každé tělo má samoléčebný potenciál, stačí mu jen porozumět. Připravila pro vás sérii jemných cvičení, kterými se postupně dostaneme z povrchu těla do hloubky, do světa nejhlubších svalů, díky nimž tělo drží pohromadě, ale na které během dne a při běžném pohybu zapomínáme. Poznáte, že je možné téměř nehybně ležet na podložce, ale na konci cvičení vstát s pocitem hlubokého uvolnění, ale zároveň velkého zpevnění, procítění a opečování celého pohybového systému.

 

Po aktivaci těla budeme skvěle přípravené na další část odpoledne. Taneční pohybový zákusek si připravila tanečnice a lektorka Zouku Evča.

 

Evča věří, že každá žena může být tanečnice a připadat si krásná. Jde jen o to si to dovolit. Spolu s Vendy tak pro vás přichystala bezpečné prostředí, kde bude možné odkrýt vaši ženskou část. Skrz základní kroky zouku nasajete jemnost a eleganci do svých těl. Plynulost tance vám jistě pomůže odfouknout všechny problémy za hlavu. Na závěr secvičíme krátkou choreografii, ve které si užijete i svou hravost. Cestou domů na vás jistě ne jeden muž hodí očko 

 

Bude pro vás připraveno také báječné občerstvení z Food butique Monamy, kterým naše těla doplní potřebnou energii. 

 

Kdy: 1.10. 2023 ve 14 - 18 hod

Kde: Tělocvična v Aquacentrum Pardubice, Jiráskova 2664, Pardubice

Cena: 630 Kč

 

Pozn.: vlastní karimatku s sebou

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Další akce pořadatele

Narozeninová snídaně v Monamy - 6. září od 8:00, Food Boutique Monamy, Srnojedy