Předprodej byl ukončen

Lunatic Gods tour
KONCERT / Hudba – Metal

Lunatic Gods tour

čtvrtek 30.11.2023 od 18:00
Randal club, Bratislava

O akci

Zveme Vás na mini tour slovenské legendy Lunatic Gods s Martinem Škaroupkou (kapely Cradle of Fillth,Titanic). 

Hostem z České republiky je black death parta Purnama.

Support: Achsar, Plastery

KAPELY

Lunatic Gods

LUNATIC GODS prošli během své bohaté historie velmi zajímavým vývojem od náročného, technického thrash death metalu k současné folk black metalové podobě, aniž by ztratili své osobité kouzlo a svébytný styl. Není tajemstvím, že v sestavě kapely působí bubenické eso mezinárodního formátu Martin „Marthus“ Škaroupka.

www.lunaticgods.info/menu

Purnama

Turnovští PURNAMA se během posledních několika let propracovali mezi (nejen) extrémně tuzemskou metalovou špičku. Kapela v současné době připravuje nástupce úspěšného alba „Flame Of Rebellion“ a před nedávnem zveřejnila video ke skladbě „Light in the Void“ z alba Flame of Rebellion. Klip vznikl v dílně WOLL Design spojením záběrů z posledních koncertů kapely a grafickou stylizací textu skladby. Živé záběry pocházejí i z koncertu na festivalu Masters of Rock a HellPdays festivalu.

www.purnama.cz

Achsar

Levičtí ACHSAR mají na svém kontě jedno EP dvě studiová alba. Stylově se pohybují s lehkostí sobě vlastní na pomezí melodického pagan black metalu a epického heavy metalu. Pokud vás „hákem“ tvorba takových ENSIFERUM, TURISAS nebo maďarských GRYMHEART, ACHSAR jsou kapela přesně pro vás!

bandzone.cz/achsar

Plastery

Old school death metal amerického střihu v podání PLASTERY vás nemůže nechat v klidu! Přímočará a řádně nabroušená metalová mašina ze Zvolena válčí na death metalovém poli od roku 2012 a má na svém kontě jedno EP a výborné debutové album „Yes, Of Corpse“. Kromě death metalu můžete v jejich muzice zaslechnout závany punku, HC a grindu. V jednoduchosti je krása a méně mnohdy znamená více, PLASTERY jsou toho jednoznačně důkazem.

bandzone.cz/plasteryzv

Vystupující

Lunatic Gods (SK) – web

Více informací

Pořadatel akce je BLACK HORNET PRODUCTION.

 

https://www.blackhornetproduction.cz/

Další informace již brzy..........

Další akce pořadatele

Kluboofka Fest No.2 - 18. května od 16:00, Na koupáku, Vlašim