Předprodej byl ukončen

Lunatic Gods tour
KONCERT / Hudba – Metal

Lunatic Gods tour

pátek 24.11.2023 od 18:00
První Patro, Brno

O akci

Zveme Vás na mini tour slovenské legendy Lunatic Gods s Martinem Škaroupkou (kapely Cradle of Fillth,Titanic). 

Celé turné odstartuje v brněnském klubu PRVNÍ PATRO, kde proběhne křest nového alba LUNATIC GODS.

KAPELY

Rosa Nocturna

Domácí atmosféru zdůrazní power metalový klenot ROSA NOCTURNA. Vedle šťavnatých kytarových riffů a symfonických aranží se v tvorbě kapely objevují bohaté vokály a prvky lidové hudby. Vystoupení Rosy Nocturny není jen koncert, ale zážitek. Kromě pódiových rekvizit a kostýmů si kapela zakládá i na interakci s publikem a zve si fanoušky na stage. Odehrála již mnoho koncertů po boku českých i zahraničních kapel. To dělá z ROSA NOCTURNA výjimečnou záležitost, kterou si mohli náležitě vychutnat i fanoušci mimo českou kotlinu – zatím poslední album „Andělé a bestie“ vyšlo také v anglické verzi.

https://www.rosanocturna.cz/ 

Purnama

Turnovští PURNAMA se během posledních několika let propracovali mezi (nejen) extrémně tuzemskou metalovou špičku. Kapela v současné době připravuje nástupce úspěšného alba „Flame Of Rebellion“ a před nedávnem zveřejnila video ke skladbě „Light in the Void“ z alba Flame of Rebellion. Klip vznikl v dílně WOLL Design spojením záběrů z posledních koncertů kapely a grafickou stylizací textu skladby. Živé záběry pocházejí i z koncertu na festivalu Masters of Rock a HellPdays festivalu.

http://www.purnama.cz/cz/kapela.html

Mylions

Představovat brněnským fanouškům kapelu MYLIONS by vyznělo jako drzost, ale jistě neuškodí zmínit základní fakta o kapele. MYLIONS tvoří zkušení harcovníci Mirek Horňák – kytara (ex Kern, ex Titanic, ex Alband), Miloš Cukero Hořínek – zpěv (Elbereth, Black Jakc), Honza Vrchota – klávesy (Yellowhammer, ex We2), Jiří Filler - basa (ex Kern, ex Randál, ex Avake) a Jiří Skula - bicí (Ellen Lenská & Band, Bixley). Kapela má na kontě dvě desky, stručně a trefně pojmenované I.Mylion a II.Mylion. Druhá deska si odbyla křest v dubnu tohoto roku v brněnské Melodce. 

http://www.mylions.cz/

Lunatic Gods 

LUNATIC GODS prošli během své bohaté historie velmi zajímavým vývojem od náročného, technického thrash death metalu k současné folk black metalové podobě, aniž by ztratili své osobité kouzlo a svébytný styl. Není tajemstvím, že v sestavě kapely působí bubenické eso mezinárodního formátu Martin „Marthus“ Škaroupka.

https://www.lunaticgods.info/menu

RCZ - Rammstein Tribute Show

 

RAMMSTEIN jsou prostě fenomén a není proto divu, že po celém světě vznikají tributní kapely. Ani u nás nejsme výjimkou, RCZ – RAMMSTEIN TRIBUTE SHOW se maximálně blíží originálu jak interpretací songů RAMMSTEIN, tak i pódiovou show a kostýmy. RCZ mají za sebou množství koncertů nejen v Česku, ale i v zahraničí. V Prvním patře se tak můžete skvěle naladit na nadcházející koncert RAMMSTEIN příštím roce!

https://r-cz.cz/

Vystupující

Lunatic Gods (SK) – web

Více informací

LINE UP:

17:30 OPEN

18:00 ROSA NOCTURNA

19:15 MYLIONS

20:30 LUNATIC GODS + křest alba

22:15 RCZ

23:45 PURNAMA

 

Děti do 15 let ZDARMA!!!

 

Pořadatel akce je BLACK HORNET PRODUCTION.

https://www.blackhornetproduction.cz/

 

Další akce pořadatele

Kluboofka Fest No.2 - 18. května od 16:00, Na koupáku, Vlašim