Předprodej byl ukončen

Dům pro Julii
PŘEDNÁŠKA / Charita / Dobročinnost / Děti / Vzdělávání / Zdraví / Životní styl

Dům pro Julii

středa 11.10.2023 od 18:00
Bowling centrum Brno, Brno

O akci

V Brně se staví dětský hospic Dům pro Julii. O jaké zařízení jde a jaké služby bude nabízet? Co je paliativní péče a jaký je rozdíl mezi hospici pro děti a dospělé? Proč jsou dětské hospice závislé na finanční pomoci od dárců? O Domu pro Julii a dětské paliativní péči bude povídat ředitelka organizace Dům pro Julii Mgr. Radka Vernerová.

Vybrané vstupné jde 100% na podporu Domu pro Julii.

Více informací

Výstavbu dětského lůžkového hospice od samého zahájení projektu velmi podporuje statutární město Brno. Pozemek pro výstavbu byl vybrán již v roce 2018, následně byla zahájena spolupráce s architektonickým studiem Čtyřstěn. V letech 2018 - 2021 byla vytvořena architektonická studie, projektová dokumentace i prováděcí dokumentace ke stavbě. Stavební povolení pro stavbu bylo vydáno v prosinci 2021.
 

V roce 2021 uzavřela organizace Dům pro Julii, z.ú. se statutárním městem Brnem smlouvu o spolupráci, které se stalo investorem celé stavby. Organizace Dům pro Julii zajistí vybavení Domu a provoz všech služeb. Zahájení stavby proběhlo symbolickým poklepáním základního kamene 19. července roku 2022. Dokončení stavby je naplánováno na začátek roku 2024 a spuštění provozu v polovině roku 2024.​ Dům pro Julii bude stát v lokalitě Kociánka, v areálu Domova pro seniory.

 

více informací na www.dumprojulii.com

Pořadatel