Akce byla zrušena

Kouzelná školka uzamčená na fanfáru
SHOW / VYSTOUPENÍ / Děti

Kouzelná školka uzamčená na fanfáru

neděle 10.12.2023 od 15:00
KD Čelákovice, Čelákovice

O akci

NOVINKA pro děti v licenci ČT

Kouzelná školka, televizní fenomén pro děti (denně sleduje cca 60tis. diváků v ČR ), a nyní konečně ožívá a do divadla Vás s dětmi srdečně zve František z Fanfárie a jeho školková parťačka Lucka. Představení pro děti v licenci ČT se spoustou zábavy, písniček, překvapení a hlavně dobré nálady už brzy přivítá diváky v divadelní Kouzelné školce v sálech po celé ČR.
Pondělí až pátek běží tradiční oblíbený dětský pořad v každodenní premiéře i repríze jako originální autorský program pro děti 10x v týdnu na ČT Déčku, bezpečném TV a webovém prostoru pro děti, rodiče i MŠ a ZŠ. Zároveň je pořad obrovskou metou a inspiruje nové tvůrce, kteří se snaží zaujmout dětské diváky a čerpat inspiraci z mnoha lety ověřeného konceptu dětské tvorby České televize. ORIGINÁL JE vždy JEN JEDEN!

O víkendech se k výročí 10  let Déčka Kouzelná školka tajně OTEVÍRÁ a vydává se svou divadelní šou a nadupanými školkovými písničkami na výlet za dětmi do kulturních sálů!

Jaké to je v Kouzelné školce, když mají děti volno, o víkendu, když skřítci z Fanfárie a Lucka dorazí za dětmi do jejich města, tak to je spoustu let tajemství a rozluští ho už brzy pouze diváci v sále NAŽIVO!

Zveme Vás: přijďte si s Lůcou a Františkem HRÁT, do rytmu vrtět, nahlas se SMÁT a hlavně si společně NAŽIVO se školkou volníčko UŽÍVAT!

Obrázky děti malují a posílají jako úkoly každý týden do televize. Na obrázky se těší i L+F+F i na jejich představení, na závěr 3  vylosují a odmění velikým plakátem s věnováním a s podpisem na PAMÁTKU!

Zveme Vás: přijďte si HRÁT, do rytmu vrtět, nahlas se SMÁT a hlavně si společně NAŽIVO se školkou UŽÍVAT!

Délka představení: 1 hodina, nemá přestávku.
Vstupné 295 Kč, k sezení bez místa určení.

PROLINK na web a popis na Kouzelné školce a fotky z TV:

https://www.kouzelnaskolka.com/cz/predstaveni/kouzelna-skolka-uzamcena-na-fanfaru-predstaveni-pro-deti-s-luckou-a-skritkem-frantiskem-nazivo-#content
 

Více informací

Lucka z Kouzelné školky: LUCIE ČERNÍKOVÁ,

divadelní, seriálová, dabingová herečka a zpěvačka.

Součástí pořadu Kouzelná školka od r. 2010 jako hlas Fanynky ( zelené holčičky s pořádnou vyřídilkou ) a o 6 let později zároveň i tvář pořadu a protagonistka známá jako Lucka z Kouzelné školky od r. 2016. Lucka si prostřednictvím Kouzelné školky plní sny snad každého malého dítěte. Od role bílé paní, popelky, královny, po spoustu jiných pohádkových i reálných postav z různých oblastí života i povolání, kterými děti společně se skřítky z Fanfárie baví v Kouzelné školce v televizi.

Lucie je zpěvačkou a herečkou divadla Semafor a hostuje i na jiných pražských scénách v divadelních i muzikálových představeních pro dospělé.

Dabingová role z poslední doby, kterou znáte z KIN je 8/2023 MAVKA, Strážkyně lesa , nádherný animák pro děti.

S manželem Lukášem Pavlíkem ( uznávaným hudebníkem, hudebním producentem a členem k. CHINASKI) si užívají i společnou tvorbu nejen pro své dcery Sofinku a Elenku, ale hlavně pro Kouzelnou školku a všechny děti! Společně tvoří a natáčí autorské písničky, které těžko dostanete z hlavy ( Ahoj, nazdar, helou | Stonožka | Piráti školkoví | Enyky benyky | Chechtadlo | Výlet autem  a další) nebudou chybět ani při představení Kouzelná školka uzamčená na fanfáru.

Omezený počet slev a výhod nabízí pouze web Kouzelné školky k výročí 10 let Déčka 😊.

 

Další akce pořadatele

Radůza - 19. listopadu od 19:00, KD Čelákovice, Čelákovice

Sirény na cestách - 5. listopadu od 19:00, KD Čelákovice, Čelákovice

Jaroslav Dušek - Čtyři dohody - 14. listopadu od 19:00, KD Čelákovice, Čelákovice

V závěji - 30. října od 19:00, KD Čelákovice, Čelákovice

Janek Ledecký - Vánoční koncert - 26. listopadu od 19:00, KD Čelákovice, Čelákovice

Vojta Nedvěd & Tie Break - 8. října od 19:00, KD Čelákovice, Čelákovice

Retro dance párty - 12. října od 20:00, KD Čelákovice, Čelákovice

QUEEN - SYMPHONIC TRIBUTE SHOW - 21. října od 19:00, KD Čelákovice, Čelákovice

Zlatovláska - 29. září od 15:00, KD Čelákovice, Čelákovice

OLYMPIC tour 2025 - 26.3.2025 od 19:00, KD Čelákovice, Čelákovice

Mig 21 - 2. listopadu od 20:00, KD Čelákovice, Čelákovice

Úvěr - 28.1.2025 od 19:00, KD Čelákovice, Čelákovice

Pořadatel