Předprodej byl ukončen

Vinohradský GulášFest s pochodem Krampus čertů
FESTIVAL / Představení / Gastro / Děti / Jiné

Vinohradský GulášFest s pochodem Krampus čertů

pátek 17.11.2023 od 13:00
Areál bývalé ZŠ Bzenecká, Brno

O akci

Zveme Vás na jedinečný Vinohradský GulášFest se závěrečným pochodem Krampus čertů v doprovodu bubenických mistrů a velkolepou FIRE Show. 
 

Připravili jsme pro vás den plný chutí, tradic a nezapomenutelných zážitků. Odpoledne ochutnejte ty nejlepší kotlíkové guláše a staňte se porotci v soutěži o titul mistra vinohradského guláše. Děti si mohou zasoutěžit a zatancovat s hodnými čertíky či tvořit v dílnách, dospělí se mohou těšit na živou muziku v podání hudebního tělesa MARE, soutěže pro dospělé a bohatou nabídku jídla a nápojů, včetně zimních punčů.

Od 17 hodin začne pochod více než 60 krampus čertů ze Slovenska, Česka i Rakouska. Těšit se můžete také na velkolepou fire show a bubenickou exhibici. Průvod povede kolem plotu celého areálu bývalé ZŠ Bzenecká v Brně na Vinohradech, samotná show pak proběhne uvnitř v areálu. 

V ceně vstupného není degustace gulášů, ty se budou kupovat zvlášť a to za 30 Kč / 1 degustační porce. V areálu bude infostánek, kde si zakoupíte stravenky. Za uplatněné stravenky pak dostanete hlasovací lístek, kterým můžete udělit hlas nejlepšímu guláši podle návštěvníků, instrukce k hlasování obdržíte též v infostánku. Výtěžek ze stravenek se rozdělí mezi soutěžní týmy, jako příspěvek na suroviny, které spotřebovali na přípravu guláše.

Sledujte naši událost na FB. 

Potvrzené skupiny:

Krampus Vysočina
Démoni CZ
Krampus Slovakia
Pekelníci z Vlašimi
Underground Devils Salzburg

Fire show:

Novus Origo
Rock Fire Show

Bubenická show:
Escola De Samba Brno

 

Další akce pořadatele

Vinohradský film: Gump - jsme dvojka - 19. května od 16:00, Kulturní sál PÁLAVA, Brno

Vinohradský film: Němá tajemství - 3. června od 19:30, Společenský sál Pálava, Brno

Čecháčci a Čoboláci - 18. června od 19:00, Areál bývalé ZŠ Bzenecká, Brno

Pořadatel