Předprodej byl ukončen

Rodinný veletrh smysluplných hraček Rosteme pro život
FESTIVAL / KONFERENCE / KONGRES / VELETRH / VÝSTAVA / WORKSHOP / LEKCE / ZÁBAVNÍ PARK / Představení / Gastro / Osobní rozvoj / Děti / Vzdělávání

Rodinný veletrh smysluplných hraček Rosteme pro život

11. – 12. listopadu 2023 od 10:00
FZŠ Barrandov II, Praha

O akci

O víkendu 11. a 12.11.2023 se bude konat již 10. ročník inspirativního veletrhu v Praze na Barrandově. Je ideálním místem pro strávení příjemného dne s celou rodinou. Každý si tam najde to své. Naším hlavním záměrem je připravit veletrh, kde si můžete celý den hrát společně s vašimi dětmi, všichni se bavit a odpočinout si od chladného listopadového počasí.

Přijede přes 50 vystavovatelů nejrozmanitějších kvalitních hraček. Děti si budou moci hrát, stavět a tvořit ve více než 30 dílničkách, vše si můžete osobně prohlédnout a vidět, co je baví.

To, jestli využijete příležitost a něco se vám bude líbit tak moc, že se zaopatříte i na Vánoce je jen příjemným bonusem, při kterém odpadá pobíhání po hračkářstvích a placení dopravy v eshopech.

Těšit se můžete i na vynikající občerstvení.

Moc se na vás těšíme! Děláme to pro vás a taky nás to baví.

PS. Všechny děti mají vstup zdarma.

Bazárek v rámci Rodinného veletrhu smysluplných hraček

Pokud vám doma nějaké smysluplné hračky, didaktické pomůcky nebo knížky přebývají, můžete je přinést na náš bazárek s obsluhou.

Více informací najdete na www.rostemeprozivot.cz