Předprodej byl ukončen

Vševalašský bál Bartošova souboru
PLES / GALA VEČER / Tanec – Lidový

Vševalašský bál Bartošova souboru

sobota 27. ledna od 19:30
Kongresové centrum, Zlín

O akci

Tradiční bál Bartošova souboru, pořádaný poslední lednový víkend, se bude tentokrát konat za účasti několika valašských souborů a cimbálových muzik. Celé Kongresové centrum se tak zbarví do odstínů typických pro valašský kroj. Soubor se totiž ujal štafety a letos organizuje Vševalašský bál, který se každým rokem koná v jiném koutě regionu Valašska, a poprvé tato akce zavítá do reprezentativních prostor Kongresového centra.

S předtančením se představí sousední VS Kašava, jejichž muzika vás bude provázet i v průběhu večera společně s domácí Cimbálovou muzikou Aloise Skoumala. Pozvání přijali rovněž soubory Rusava z Bystřice pod Hostýnem s Cimbálovou muzikou Bukovinka a vsetínský Vsacan také se svojí cimbálovou muzikou. Zástupci VSPT Radhošť z Rožnova pod Radhoštěm spolu se starostou města budou Bartošovu souboru a primátorovi města Zlína předávat štafetu Vševalašských bálů. Těšíme se však i na zástupce ostatních, nejen valašských, souborů, kteří si k nám určitě najdou cestu.

Návštěvníci mohou tradičně očekávat bohatou tombolu, spoustu tance a skvělou muziku!

Více informací

Cena za lístek ve výši 200 Kč je pouze pro krojované návštěvníky. Pokud se držitel této vstupenky nedostaví v kroji, bude muset doplatit rozdíl cen na místě.