Předprodej byl ukončen

Ukradený betlém
DIVADLO / Představení / Hudba / Děti

Ukradený betlém

neděle 17.12.2023 od 16:00
Masarykův kulturní dům, Židlochovice

O akci

Divadelní představení pro celou rodinu doprovázené písněmi LUBOŠE JAVŮRKA Z KAPELY BOKOMARA.

Původní scénář Petra Tomšů upravil Stanislav Olbricht do revuálního představení doplněného skvělými songy z pera Luboše Javůrka ( kapela Bokomara).
Dva obyčejní zloději se vloupají do kostela, aby si z něj odnesli prodejné předměty. Je doba předvánoční a v kostele je připraven betlém s figurkami v životní velikosti. A tak, když je při krádeži překvapí pan farář, postaví se zlodějové mezi tři krále. Že je najednou tří králů pět, neujde ovšem pozornosti děvčátka, které přineslo panu faráři štědrovečerní výslužku. Co s odhalenými zločinci, když je doba vánoční? Pan farář jim začíná vyprávět příběh narození a života Ježíše Krista, aby v nich vzbudil touhu po polepšení. A ono to dokonce působí. 
Očistný příběh je velmi vhodný k navození vánoční atmosféry, zážitek skvěle doplní i interpretace písní v podání Luboše Javůrka.

Délka představení: 60 min  (hraje se bez přestávky)
Hraje Divadelní spolek Slavkov u Brna 

Vstupné: děti 100 Kč, dospělí 150 Kč
První dvě řady jsou neprodejné. Jsou blokovány pro statečné děti, které mají zakoupenou vstupenku do zadních řad, ze kterých by moc neviděly, ale troufnou si sedět bez rodičů. 
Počet  těchto míst je limitován, proto pokud uvažujete, že své dítě na samostatné sezení umístíte, nenechávejte příchod na poslední chvíli.

 

Pořadatel

Městské kulturní středisko Židlochovice