Brněnská Bouře 2024
FESTIVAL / Hudba – Metal

Brněnská Bouře 2024

sobota 1. června od 12:00
Letní kino Špilberk, Brno
Vstupenky
Cena 605
prodej do 30. května

O akci

Brněnská Bouře je jednodenní návrat do devadesátých let. Nový festival v samotném srdci města Brna, v nádherných prostorech hradu Špilberk, přinášejí jednu metalovou hvězdu za druhou a zvou tě na fantastický happening, kterým se pořadatelé chtějí na jeden den vrátit do dob prvních Brutalů, Nucleár Stormů, Obscínů a dalších ikonických festivalů z dob jejich mládí. Je to festival bez headlinerů, protože každá banda by zastala pozici hlavní kapely na soudobých akcích, takže už od 13 hodin, kdy festival startuje, pojede jedna bomba za druhou. Přijď si vychutnat kapely svého mládí a mladí si můžou přijít vychutnat atmosféru devadesátých let, kterou navíc podpoř fantastickým pivem Slavkovský Pivovar. Partnerem akce je Rovax a Rádio Beat.

Hrají ASGARD, COLOSALIST, DEBUSTROL, DEPRESY, GODLESS TRUTH, ISACAARUM, SHAARK, TROLLECH. Celý večer moderuje novinářská legenda Petr Korál.

Předprodej vstupenek je na smsticket. Do 31.12.2023 bude lístek za 555 Kč, do 30.5. 2023 za 605 Kč a na místě budou lístky za 666 Kč.

Vystupující

Debustrol (CZ) – web Asgard (CZ) – fb Colosalist (CZ) – fb Depresy (CZ) – bandzone Godless Truth (CZ) – fb Isacaarum (CZ) – bandzone Shaark (CZ) – fb Trollech (CZ) – fb