Předprodej byl ukončen

Swing na Lodi Tajemství
DIVADLO / KONCERT / Představení / Hudba – Blues, Elektronika, Jazz, Klasika

Swing na Lodi Tajemství

čtvrtek 30.7.2015 od 17:00
Loď Tajemství bratří Formanů, Praha

O akci

Magická atmosféra letního večera a jedinečné tančírny plující po Vltavě má neodolatelné kouzlo. Romantická plavba řekou tradičního swingu až k dnešní klubové vlně electroswingu. V programu této plavby zahrají živě hned dvě swingové esa. Sólisté legendárního orchestru Melody Makers Ondřeje Havelky oblíbení Melody Boys a famózní Futur Swing. Zářící hvězdou programu je velící důstojník plavby Dj Mackie Messer. Z největší berlínské noci Electro Swing Revolution přijíždí Dj Justin Fidele. Dále hrají : okouzlující tanečnice Yazz, galantní dj Fredd Flock, taneční studio Zig Zag Tap & Swing, tanečnice s hadem, originální námořnícký rum pro první hosty grátis, dva lodní bary, electroswing afterparty pro všechny pasažery zadarmo a moře milých překvapení.
Pozor - celý program je průběžně aktualizovaný.

Více informací

Radio 1 a Dj Mackie Messer uvádí prázdninovou plavbu

Facebooková událost: https://www.facebook.com/events/673883402755506/

 

Live : MELODY BOYS 

Swingovou lahůdkou plavby je excelentní formace sólistů nejslavnějšího českého swing orchestru Melody Makers Ondřeje Havelky. Mistři zahrají klasiku k tanci i tanečním minilekcím. Sedět nevydrží nikdo přátelé.

 

Live : FUTUR SWING

Hot jazzovou koncertní parádou na úvod večera (bude vystoupení oblíbené formace Futur Swing, čerpající z tvorby swingové legendy, belgického kytaristy Django Reinhardta. Než se všichni rozkoukají, swinguje celá Náplavka

 

DJ MACKIE MESSER ( www.djmackiemesser.com )

Velící důstojník plavby. Bydlel v irském přístavě Dublin nebo na pirátském ostrově Isle of Man. Učinkoval v Londýně, Berlíně, Paříži nebo na koncertech s Parov Stelar, Gotan Project, Caravane Palace. Na Nové Scéně Národního divadla pořádá tančírnu Electro Swing River.
Radio 1 : www.radio1.cz/djs/144-mackie-messer/

 

JUSTIN FIDELE ( Berlín - Electro Swing Revolution )

Německá electro swingová hvězda, dj který jako jeden z mála formoval začátky electroswingu v Berlíně. Spoluzakladatel mezinárodně respektovaného žánrového rádia Electro Swing Revolution Radio. Dnešní resident a organizátor nejlepší berlínské electro swingové noci Electro Swing Revolution poprvé na parketě lodi Tajemství. Řádí celá plavba !

 

ZIG ZAG TAP & SWING ( taneční show )

V programu večera je rovněž místo pro taneční číslo Rubber Ball v režii a provedení české elity swingových tanečních škol, tanečního studia Zig - Zag Tap & Swing. 


DJ FREDD FLOCK ( nu-jazz )

Autor nádherných pětihviezdičkových setů s příběhem, sběratel starých kreslených grotesek a milovník swingové hudby. Moravská hvězda electro swingu a nu jazzu opět na palubě lodi Tajemství. 

 

LADY MARIANA ( tanečnice s hadem )

Kouzelným kouskem v programu plující tančírny, bude taneční vystoupení šarmantní divy s hadem, smyslné Lady Mariany. Hadí premiéra na palubě Tajemství. Moc se na ní těšíme.


PUSSER´S NAVY RUM ( originální recept )

Poctivý námořnický rum připravovaný podle dobové receptury z roku 1810. Až do roku 1970 ho fasovalo britské námořnictvo jako denní příděl rumu. Prvních 30. pasažerů plavby má od nás kalíšek grátis.
Myslíme na každý detail!

 

DRESS CODE ( není podmínkou vstupu

Letní swingová móda, námořnícké tetování nebo večerní koktejlové šaty určitě vítány ! Těšíme se na Váš elegantní styl a fantazii. Pěkná foto inspirace z minulé plavby tady prosím : https://www.facebook.com/media/set/?set=a.900653539976902.1073741850.360051044037157&type=1

 

NEKUŘÁCKÝ PARKET

Parket bude vyhrazený jako nekuřácký. Moc prosíme kuřáky, aby to respektovali. Příznivcům dýmu, tabáku a cigaretových špiček bude k dispozici horní paluba lodi s druhým lodním barem. Děkujeme za Váš tolerantní a laskavý přístup.

 

●●●●●●●●●●●●●●●●●●●

POKLADNA - 17:00
HUDEBNÍ START - 17:00
REZERVACE POUZE DO - 19:00
ZVEDÁME KOTVY - ODPLOUVÁME - 20:00
PRVNÍ ZAKOTVENÍ - 21:45
ZAKOTVENÍ - KONEC PLAVBY - 23:30
Po skončení plavby lodní piáno na palubě lodi až do božího rána nebo electro swing afterparty pro pasažery plavby zdarma.

●●●●●●●●●●●●●●●●●●●

KAPACITA lodi Tajemství je z důvodů bezpečnosti striktně omezena.
PROSÍME VÁS NEZAPOMEŇTE !
Rezervace palubních lístků platí pouze do 19:00.
Vyplouváme ve 20:00 - ďěkujeme že přijdete včas.
ADRESA : Loď Tajemství kotví a vyplouvá z pražské Náplavky na Výtoni, u železničního mostu.
(Rašínovo nábřeží, Praha)