Předprodej byl ukončen

Ecstatic dance Prague - DJ Cesar Chunk
TANEČNÍ PARTY / Tanec

Ecstatic dance Prague - DJ Cesar Chunk

pátek 1.12.2023 od 19:00
BOTEL MARINA, Praha

O akci

Přátelé, již po třetí zveme našeho oblíbeného mysteriózního DJ z Peru, který vás svým specifickým hudebním stylem vezme na hluboké taneční journey. Před tancem si pro vás připraví warm-up Ilona Čepeláková, během kterého ti pomůže napojit se na sebe, tvoje tělo, emoce a také ostatní lidi, tak aby jste se cítili bezpečně a otevření magickým prožitkům, které ti taneční cesta tohoto večera muže přinést.

UPOZORNĚNÍ:
V poslední době čísla zůčastněných na facebookové události už neodpovídají tomu kolik lidí opravdu chodí na naše eventy, jelikož nám vyrostla sledovanost na instagramu a hodně lidí přichází právě přes instagram. Na minulé akci bylo například na facebooku 35 zúčastním se a na akci bylo přes 110 lidí. 

César Chunnk je nezávislý umělec narozen v Peru. Cestoval po jižní Americe na kole, a přitom dělal street art, cirkus a hrál hudbu. Na cestách sbíral alternativní hudbu z každé země, kterou navštívil. V roce v 2012 vytvořil svou masku jako DJ, aby správně reprezentoval pocity ze šamanských rituálů.

Ilona je certifikovaná transformační Hypnoterapeutka a Somatická Terapeutka, která ti pomůže využit silu tvého podvědomí a moudrost tvého těla k životní transformaci. Její vášní ti napomoci najít vnitřní rovnováhu, nabyt zpět tvou sebehodnotu a cítit se svobodně byt sam/a sebou.

Ecstatic dance je skvělou příležitostí, jak prožít bezprostředně sám sebe, a proto zde neužíváme žádné drogy či alkohol. Je to způsob, jak se uvolnit, vypnout mysl a naladit se na své srdce. Tanec je založen na intuitivním a svobodném pohybu, bez potřeby techniky nebo napodobování ostatních. Zároveň je ideální příležitostí, jak vystoupit z komfortní zóny a otevřít se.

PROGRAM
19:00 - Otevření prostoru
19:30-19:45 - Warm up - Ilona Čepeláková
19:45-21:45 - Ecstatic dance set – DJ César Chunk
21:45-22:00 - Uzavření kruhu - Ilona Čepeláková
22:00-23:00 - Volné spolubytí

PRAVIDLA ECSTATIC DANCE
- při tanci nemluvíme (vyjadřujeme výhradně pohybem, pohledem, srdcem...)
- pro čistotu prožitku jsme bez vlivu jakýchkoliv drog a nebo alkoholu
- pro vytvoření bezpečného prostoru vás žádáme nepořizovat žádné snímky a videa
- všichni tancujeme bez bot

CENA
V předprodeji do 25.11. 500,-
V předprodeji do 30.11. 550,-
Na místě 590,-

LOĎ MÁ OMEZENOU KAPACITU 150 LIDÍ

KDY A KDE?
Pátek 1.12 19:00 - 22:00
Botel Marina 

V případě otázek volejte 604 311 830

Další akce pořadatele

HEALING FESTIVAL AFTERPARTY - 25. srpna od 17:00, BOTEL MARINA, Praha

ONE DAY FESTIVAL | 5. NAROZENINY ECSTATIC DANCE PRAGUE - 8. září od 10:00, BOTEL MARINA, Praha

Pořadatel