Předprodej byl ukončen

Od žlutého trabanta ke žluté žábě
PŘEDNÁŠKA / SHOW / VYSTOUPENÍ / Cestování / Outdoor

Od žlutého trabanta ke žluté žábě

pondělí 18.12.2023 od 19:00
Café Práh, Brno

O akci

Od trabanta k plovoucímu autu, pomalu, zato složitě.

Jedeme do Mongolska plovoucím autem, pojeďte s námi! Tedy ne, že bychom byli na cestě do Mongolska, ale jsme na opravdu zajímavé cestě do Mongolska vyrazit.

Co, že to? Ptáte se. O čem teda ta přednáška bude. Říkáte si. Také bychom se před pár lety divili. Co bychom tak vyprávěli o přípravách? Teď jen zíráme, o čem všem se dá o přípravách vyprávět.

 

Stačí jednoduchá věc, vyměnit trabanta za nejhorší a nejdivnější plovoucí auto všech dob, za Luaz 967, za naše žluté žáby.

Dát dohromady prvního trabanta nám trvalo tři měsíce. Dát dohromady luazy se nám nepovedlo ani za tři roky. A že jsme se ty tři roky rozhodně nenudili!

I tajnou základnu jsme si zbudovali. Protože majitel plovoucího auta by měl mít tajnou základnu. Ne, jen tak nějakou garáž!

Jestli vás zajímá, co všechno obnáší dát takovou věc dohromady a patříte do bratrstva rukou od šmíru, je tahle přednáška vaše bratrská povinnost! Ovšem i když patříte mezi ty, kteří si nikdy nejsou jistí, na jakou stranu se povoluje šroub, rozhodně se nebudete nudit!

Dostanete se do zákulisí příprav na naši nejsložitější výpravu. K příběhu, který se celý už nikdy do žádné jiné přednášky, filmu, ani seriálu nevejde. K příběhu o donkichotské tvrdohlavosti, snech a překonávání překážek.

Dobrodružství začalo už doma!

Pořadatel

To nejlepší z trabantů s DANEM PŘIBÁNĚM