Předprodej byl ukončen

Slavnost vína 2023
SETKÁNÍ / MEETING / SHOW / VYSTOUPENÍ / Gastro – Víno / Hudba

Slavnost vína 2023

pátek 24.11.2023 od 18:30
NH Collection Congress, Olomouc

O akci

8. ročník společenské události moravského podzimu se ponese opět v duchu kvalitního vína, jídla a dobré zábavy. Hotel NH Collection Olomouc Congress spolu s Radiem Haná vás srdečně uvítají již 24. listopadu v prostorách hotelu. O atmosféru nezapomenutelného večera se postará kapela Legendy se vrací, Kanci paní nadlesní i moderátorské duo - Soňa Šuláková a Václav Kopta.

Těšit se můžete na více než 150 druhů vín od prestižních vinařů, kteří si připravili to nejlepší z moravských vín, ochutnat však budete moci i špičková vína z Itálie, Portugalska, Slovenska a jižní Ameriky doplněna o gastronomické lahůdky šéfkuchaře Miroslava Fojtíka a jeho týmu.

Partička skvěle sehraných muzikantů hrajících pod názvem LEGENDY SE VRACÍ vám zahraje pro dobrou náladu, nostalgické zavzpomínání i k pořádné taneční pařbě. Uslyšíte v nezaměnitelném podání hity světové a české scény 60.-90. let, známé snad všem generacím.

K tanci a poslechu zahraje profesionální moravská kapela Kanci Paní Nadlesní, v restauraci Sal de Mar vám zpříjemní posezení lidová hudba, v sále Olomouc si vás podmaní chill DJ Radia Metropole. O hudební afterparty se postará DJ Radia Haná. Připraven je pro vás také i zážitkový fotokoutek s rekvizitami a další doprovodný program.

V ceně vstupenky je místenka, degustace vína a také připravený raut.

Více informací na webu akce - www.slavnostvina.cz - či na FB Slavnost vína. 

Vystupující

Kanci Pani Nadlesni (CZ) – web

Pořadatel