Předprodej byl ukončen

SUHR Offline: Jak se vypořádat s rychlým růstem firmy
PŘEDNÁŠKA / Vzdělávání

SUHR Offline: Jak se vypořádat s rychlým růstem firmy

středa 6.12.2023 od 17:30
WeWork, Praha

O akci

Jste startup a plánujete dynamický růst? Prochází vaše firma velkou změnou? Nebo plánujete merge/akvizici/joinventure s jinou firmou? Zajímá vás, jak upravit hodnoty fírmy, jak efektivně komunikovat plánované změny zaměstnancům nebo na které procesy se zaměřit nejdříve?

 

Během pražského offline setkání nás čekají dvě praktické přednášky, ve kterých se zaměříme na proměnu několika aspektů firemní kultury, které se zákonitě dříve nebo později dostanou k agendě People Ops v rámci škálování firmy. Ať už se jedná o změnu přístupu k hiringu, firemním hodnotám nebo procesům. Těšit se můžete také na společnou diskuzi a samozřejmě networking!

 

Přednášející:

Julie Roeselová působí jako HR BP pro Českou Republiku v Canvě. Za 7 let v HR prošla nejenom korporáty, ale i IT startupem, který pomáhala rozvíjet v dobách covidu. Poslední dva roky pracuje na integraci českého startupu do australské Canvy. Zaměřuje se nejen na HR procesy a podporu managementu, ale spolupracuje s týmy jako jsou finance, operations a legal. Ráda předává své zkušenosti dál a téma růstu a integrace jí baví!

V přednášce se dozvíte:

  • Jak reagovat na proměnu kultury a jak přizpůsobit/změnit hodnoty firmy při růtu
  • Jak adresovat změnu požadavků na zaměstnance
  • Jak na zavádění, inovaci a škálování procesů
  • Jak na interní komunikaci v době neustálých změn
  • Jak navázat vztahy s novými týmy v rámci akvizice
  • Co se nám v dobách enormního růstu nebo akvizice nepovedlo

 


Adéla Holzmanová, kterou aktuálně najdete na pozici People Business Partnera v Shoptetu, má na starosti vše spojené s People Ops pro technické týmy – Engineering, Produkt a Design. Hlavní její specializací byl vždy nábor a nastavování dobře škálovatelných procesů s propojením na budování komunit a Employer Branding. Prošla si personální agenturou a poté e-commerce firmou, až došla do společnosti Productboard, díky které objevila lásku k technologickým firmám, ze kterých se jen tak pravděpodobně nehne. Ve volném čase se podílela na spoluzaložení mezinárodní komunity pro recruitery s názvem TA🗯️LKS a působí jako mentorka v rámci Femme Palette.

V přednášce se dozvíte:

  • Jak na interní komunikaci v rámci rychlého růstu firmy
  • Jak přistoupit k hiringu a jednotlivým procesům v rámci rychlého růstu – jak nezapomenout revidovat požadavky, které od kandidátů máme
  • Povíme si víc k proměně požadavků na stávající zaměstnance a jejich přístupu
  • Povíme si taky více k tomu, jak může s firemní kulturou zahýbat akvizice buď jiné firmy nebo jinou firmou – a jak efektivně navázat vztahy s novými kolegy

Více informací

Offline setkání se bude konat v kancelářích WeWork v Praze.

Adresa:

Národní 135/14 110 00, 1, 110 00 Praha

Délka trvání:

3 - 4 hodiny včetně diskuze a networkingu

Dorazte prosím o pár minut dříve, ať můžeme rovnou v půl šesté začít. :-)