Předprodej byl ukončen

Pavlíkov - Jedlíci na Cestách - Jarda Bouzek Tomáš Šapovalov
PŘEDNÁŠKA / Cestování / Outdoor / Gastro – Alkohol, Jídlo

Pavlíkov - Jedlíci na Cestách - Jarda Bouzek Tomáš Šapovalov

čtvrtek 30.11.2023 od 19:00
Úřad Městyse , Pavlíkov

O akci

Už jste viděli travel gastro pořad Jedlíci na cestách cestovatelů Jardy Bouzka a Tomáše Šapovalova? Za vznikem tohoto projektu stálo spojení dvou vášní – cestování a jídla. Jeho cílem je představit typická jídla, která byste v jednotlivých zemích rozhodně neměli vynechat. V první sezóně natáčení kluci vybrali Maďarsko, Německo, Polsko a Holandsko. Jejich společné povídání nás zavede nejen do restaurací a stánků s občerstvením, ale také do zákulisí natáčení jejich pořadu. Uvidíte ukázky z pořadu ale také nepovedené záběry, které se do vysílání nedostaly. Která jídla je nadchla a co jim vysloveně nechutnalo? To vše v zábavné talkshow Jedlíci na cestách.

Kniha:   Jedlíci mají za sebou první rok natáčení, zvládli navštívit 4 země a přišel čas přinést vám místní dobroty nejen ve videu, ale i v tradičnější podobě. Ale nebyli by to oni, aby nevymysleli něco originálního. Kniha jedlíci na cestách spojuje cestopis, praktické rady, představení a hodnocení jídel a navrch přidává námi upravené recepty na všechna jídla. Když si tohle vše spojíte s datem vydání na začátku října, bude vám jasné, že najít lepší dárek pod stromeček bude letos těžké.

! Pozor ! navíc po přednášce proběhne i currywurst chilli výzva, při které budete moci ochutnat pálivé chilli omáčky, které jste mohli vidět v jednom z dílů z Berlína.