Předprodej byl ukončen

Balkan Theatre
KONCERT / Hudba – Elektronika, Folk / Country, Worldmusic

Balkan Theatre

čtvrtek 25.6.2015 od 17:00
Loď Tajemství bratří Formanů, Praha

O akci

Vyhlášená balkánská noc se v létě stěhuje k řece. Veselá taneční fiesta v centru Prahy, hned na třech pódiích. Na rozhoupané palubě divadelní lodi bratří Formanů - lodi Tajemství, na břehu Náplavky v (A)Void Café pod Tančícím domem nebo na půdě oblíbené kavárny Café Neustadt. Balkan Theatre jako živelné letní veselí jako taneční Balkan Beats party až do božího rána. Bacha - První tanečníky na palubě zakotvené divadelní lodi Tajemství povzbudíme štamprli originálního námořníckého rumu grátis. 

Neváhejte : LÉTO ZAČÍNA VŽDY BALKÁNEM !

 

Událost na Facebooku: https://www.facebook.com/events/120417581622562/

Více informací

Program - Live & Djs :

 

CIRCUS PROBLEM 

Zářící hvězdou večera a koncertní lahůdkou fiesty bude show od vyhlášených balkánských klaunů CIRCUS PROBLEM. Tento vyhledávaný pražský cirkus je v nadpozemské životní formě a pro letní večer na lodi Tajemství chystají pár speciálních námořníckých čísel.

Znáte Balkánské tango s rumovou chobotnicí?

 

MÁRIO BIHÁRI ( solo koncert )

Parádní noční kartou fiesty je vystoupení nevidomého akordeonisty MÁRIA BIHÁRIHO. Minulý rok zazářil na společných koncertech s Janou Kirschner, v divadelních představeních Báry Hrzánové nebo na klubových vystoupeních s Gadjo.cz. Jeho nešizený cikánský bašável je vždy odměněn obrovskými ovacemi řádícího parketu.

 

DJ GADJO.CZ ( radio 1 / prague ) 

Pestrá roots & future kolekce balkánského temperamentu a divokého world n bassu. Jediná noha nezůstane v klidu. Jako gadjův host o5 vystoupí ex-saxofonista Vltavy dnes kapelník oblíbených The Love Songs Orchestra mistr EL CHECO

More : www.gadjo.cz / www.radio1.cz/djs/54-gadjo-cz/

 

DJ POZOR ( The best energy from Budapest )

Mimořádně vzácným hostem večera je oblíbené srdcové eso z Budapešti, temperamentní Dj Pozor. Pár měsíců bydlel a tvořil na pražském Žižkově. Nedávno se přestěhoval zpět do maďarské metropole, kde společně s DJem Super Stereo tvoří projekt Bazaar Kings. 

 
DJ AZTEK ( sk / cz )
Oblíbenec pražské alternativní scény, příznivec soundsystémové kultury a milovník balkánské živelnosti. Na Náplavce pod Tančícím domem, na scéně v A VOID Café to bude v jeho režii víc než taneční. Tančíci dům tancuje balkány.  

 

Bacha : první tanečníky bašávelu na palubě lodi Tajemství povzbudíme štamprli originálního námořníckého rumu grátis.