J.A.R.
KONCERT / Hudba – Funk / Soul, Hip-hop / Rap, Rock

J.A.R.

pátek 11. října od 21:00
Klub OKO, Havlíčkův Brod
Vstupenky
Cena 800
prodej do 11. října

O akci

J.A.R. (Jednotka Akademického Rapu nebo také Jaromír a Radomír) míří přímo do Oka! Česká funkově-rockově-rapová skupina, symbolicky založená 17. listopadu 1989, v letošním roce vydala dlouho očekávané album Ježíš Kristus neexistus?, které svým názvem odkazuje na 33 let existence skupiny dovršené v minulém roce…

Vystupující

J.A.R. (CZ) – web / fb

Více informací

 „My za těch třiatřicet let existence přišli k takovému vybroušenému mechanismu – hrajeme málo koncertů, ale máme kvalitní repertoár. Každý z nás si nese poselství těch kvalitních kusů, do kterých dal trochu sebe, protože každý z kapely je trochu autorem… každý koncert má neopakovatelnou atmosféru a je pro mě dárek, že jako jediný amatér z nich stojím na pódiu s těmi nejlepšími.“ (Oto Klempíř, Boomer Talk Miloše Pokorného)                                          

„J.A.R. rozvíjejí svou vizi originální hudby s funkově-rapovými kořeny již 34 let, a čerstvé album je dokonalým důkazem faktu, že neztratili nic ze své životnosti a kreativity, právě naopak. Každá skladba je jako malý příběh, který posluchače zavede do světa neočekávaných textařských rozmanitostí a hudebního bohatství. Jak však popsat to, co je tak těžko popsatelné? Deska Jezus Kristus Neexistus? je jako úžasný koktejl, ve kterém se míchají různé hudební žánry, od rocku po elektroniku, od rapu či punku po pop. Je to jako jízda na horské dráze emocí, která zvedne do výšin a pak nečekaně shodí dolů. Ale v tom je právě ta krása - J.A.R. posluchače nepustí z proudů své hudby, dokud ji nedoposlechne.“ (promo k albu)

Doprovodný koncert 34. Podzimního knižního veletrhu.

Kapacita sálu je omezená, zajistěte si včas lupeny. 😉