Etc..., Olin Nejezchleba & Kybabu
KONCERT / Hudba – Rock

Etc..., Olin Nejezchleba & Kybabu

pátek 25. října od 20:00
Klub OKO, Havlíčkův Brod
Vstupenky
Cena 400
prodej do 25. října

O akci

Na den přesně po pěti letech se do havlíčkobrodského klubu Oko vrací kapela Etc..., tentokrát s Olinem Nejezchlebou za mikrofonem. Olin "s nadšeným souhlasem Vladimíra Mišíka" nahradil v kapele... Vladimíra Mišíka, který ze zdravotních důvodů ukončil svoji úžasnou koncertní kariéru. Příběh kapely nekončí...

Poprvé se v Havlíčkově Brodě představí Olinův autorský projekt Kybabu.

Line up:

20:00 KYBABU

21:30 ETC...

ETC...

S nadšeným souhlasem Vladimíra Mišíka pokračují spoluhráči rockové legendy v koncertování v mírně pozměněné sestavě a s Olinem Nejezchlebou za mikrofonem.

Více než 2 roky po ukončení koncertní činnosti legendy československého rocku, Vladimíra Mišíka, se muzikanti z jeho kapely ETC… rozhodli na popud mnoha fanoušků, že budou nadále koncertně hrát výběr skladeb z éry ETC.

Současné obsazení:

Pavel Skála – kytary

Olin Nejezchleba – zpěv

Pavel Bohatý – zpěv

Jiří Zelenka – bicí, zpěv

Vladimír Pavlíček – housle

Jakub Červinka – kytary

Pavel Novák - basa

Kybabu

Nechte mluvit Olina:

"V roce 2010 mi vyšla autorská deska Noční lov, kterou jsem natočil s Norbi Kovácsem. Řekli jsme si, že by byla škoda si ty nové písničky občas nezahrát na koncertě. Oslovili jsme proto ještě vydavatele desky a výborného hudebníka Šimona Kotka a založili kapelu Kybabu. Po nacvičení repertoáru jsme začali příležitostně koncertovat. Po nějaké době Šimon Kotek z důvodu pracovní vytíženosti kapelu opustil a my s Norbim jsme se dohodli, že skupinu necháme nějakou dobu spát. Poté, co mi vyšla v roce 2017 nová deska Nečekaná návštěva, přišel i nápad na obnovení kapely. K mé velké radosti přijali nabídku ke spolupráci mí bývalí kolegové ze skupiny Etc... Pavel Skála, Jirka zelenka a Vláďa Pavlíček. Spolu s Norbi Kovácsem jsme nazkoušeli nový repertoár, který je většinou tvořen písničkami z mých dvou výše zmíněných desek, několika písněmi vzpomeneme i na našeho kamaráda, skvělého skladatele a hudebníka Petra Skoumala. V repertoáru máme i věc, kterou napsal Norbi Kovács. V budoucnu nejsou vyloučena další repertoárová překvapení.

A co je to vlastně KyBaBu? Původně to byla zkratka pro kytaru, basu a buben, dnes je nástrojové obsazení mnohem pestřejší, ale rozhodli jsme se, že původní název už kapele ponecháme."

Současné obsazení:

Olin Nejezchleba - cello, baskytara, zpěv

Norbi Kovács - kytary, zpěv

Pavel Skála - kytary, zpěv

Vladimír Pavlíček - housle, akordeon, whistle

Jiří Zelenka - bicí nástroje, zpěv