Kecy & politika v Havlíčkově Brodě
SHOW / VYSTOUPENÍ / Politika / Společnost

Kecy & politika v Havlíčkově Brodě

úterý 4. června od 19:00
Klub OKO, Havlíčkův Brod
Vstupenky
Cena 200
prodej do 4. června

O akci

KECY & POLITIKA ZNOVU V HAVLÍČKOVĚ BRODĚ

Svrchovaně politický podcast Kecy & Politika vznikl na jaře 2021. V úterý 21. dubna 2021 byla odvysílána první epizoda s prorockým názvem "Zeman je z Vrbětic vyděšený. Skončí jako zrádce národa?"

Dlouholetý komentátor Reflexu Bohumil Pečinka a expert na politický marketing Petros Michopulos od té doby natočili téměř 150 dílů, dlouhou řadu speciálů a s oblibou vyjíždí do regionů.

První setkání obou protagonistů s fanoušky v Havlíčkově Brodě proběhlo ve čtvrtek 30. září 2021, tedy osm dní před sněmovními volbami, které byly tehdy hlavním tématem setkání. Hlavním tématem budou také tentokrát, před námi jsou volby do Evropského parlamentu...

Více informací

KECY & POLITIKA: Bohumil Pečinka, Petros Michopulos

Nekorektní podcast, v němž se věci zasazují do kontextu a přísně se tu oddělují prázdné kecy od skutečné politiky.

Říkají si Petros a Bohouš. Vlastně ne, oni se tak opravdu jmenují, a v dalším ze svých oblíbených pořadů o tom, jak vidí český svět, politiku a politiky, a také novináře a média, se rozhodli vystoupit tradičně bez jakéhokoli taktizování a obsahového omezení.

Petros Michopulos, ten démoničtější z dvojice, byl dlouhá léta specialistou na volební kampaně, dnes pracuje v dřevozpracujícím průmyslu, ale začínal jako organizátor punkových koncertů, což mu mentálně zůstalo.

Bohumil Pečinka, méně hřmotná polovina týmu a absolvent blanenského gymnázia, se už od studentských let věnuje výhradně politické žurnalistice, nyní především v časopise Reflex.