Předprodej byl ukončen

VANESSA ( best of tour ) & Samhain
KONCERT / Hudba – Elektronika

VANESSA ( best of tour ) & Samhain

sobota 20. ledna od 20:30
Klub Mír, Uherské Hradiště

O akci

Elektronická formace Vanessa, působící na české hudební scéně od roku 1990,  vydala své první best of dvojalbum k výročí 33 let existence. Tato česká legenda, známá svými kontroverzními a provokativními vystoupeními vchází do „kristových let“, a proto na podzim 2023 a počátkem roku 2024 i v klubu Mír představí dokonalý průřez svou dosavadní tvorbou. Skupina se proslavila schopností přinášet jedinečnou kombinaci syrových zvuků, textů plných jedovatosti a nekompromisního pohledu na svět. Vanessa umí šokovat a pobuřovat pokrytce, zatímco milovníky tvrdé elektronické hudby vždycky nadchla dokonalou autentičností.

Svojí surovou a údernou tvorbou se vždy vymykala pravidlům, čímž se stala jednou z nejkultovnějších českých skupin. „Lidé nechodí na Vanessu jen proto, aby se bavili, ale aby prohlédli skrz brutální grimasu reality,“ říká Samir Hauser, diktátor pokleslého vkusu a zakladatel skupiny.

Samhain je slovenský dark idm elektronický počin, který je obrovským komplexem konzistentních atmosfér, industriálních bloků a křišťálové elektroniky.

Vystupující

Vanessa (CZ) – bandzone

Další akce pořadatele

The Atavists - 25.11.2023 od 20:30, Klub Mír, Uherské Hradiště

KAFKA BAND - 22. listopadu od 20:30, Klub Mír, Uherské Hradiště

Wohnout - 6. prosince od 20:30, Klub Mír, Uherské Hradiště

Poletíme? - Hvězdy těžký tour maj - 11. října od 20:30, Klub Mír, Uherské Hradiště

Morčata na útěku - 1. listopadu od 20:30, Klub Mír, Uherské Hradiště