Předprodej byl ukončen

The BladderStones + Sugar and Spice Holding Company
KONCERT / Hudba – Blues, Rock

The BladderStones + Sugar and Spice Holding Company

čtvrtek 23.11.2023 od 19:30
Jazz Tibet Club, Olomouc

O akci

The BladderStones je blues-crossoverové power trio, které hledá tradici a osobní příběh bluesové hudby v současnosti. V roce 2016 získali v bluesové anketě ocenění „Nejlepší počin na české bluesové scéně“. Kapela pravidelně spolupracuje s interprety jako Will Wilde (UK), Elles Bailey (UK), Troy Redfern (UK), Sean Webster (UK), a stala se tak nejvyhledávanější doprovodnou kapelou zahraničních hvězd tohoto žánru u nás.
The BladderStones jsou bouře, která dokáže uchvátit a strhnout posluchače do vlastního středu, kde je pak drží magnetickou souhrou rytmu a kytarových improvizací. Neodmyslitelnou součástí každé písně je i autentický příběh, který se stal, nebo se teprve stane. Kapela neustále překračuje hranice mezi styly a vytváří tak svou vlastní fúzi dravých kytarových riffů, dynamických zvratů a nových zvuků. Maximální svoboda, interakce a srdce – to je Art-Bluesové trio The BladderStones.

Poznávacím znamením Sugar and Spice Holding Company je čistokrevný rockový náboj, charakteristický kytarový zvuk a nespoutaná improvizace. Členové tohoto power tria pochází z různých koutů Československa, kapela vykrystalizovala spontánně z jam sessionů a jiných hudebních setkání.