Předprodej byl ukončen

Reprezentační Ples Zlínska
PLES / GALA VEČER / Tanec

Reprezentační Ples Zlínska

sobota 2. března od 20:00
Interhotel, Zlín

O akci

Reprezentační ples ZLÍNSKA je určen především pro veřejnost, pro všechny milovníky dobré zábavy, ale také pro firmy, které mají zájem obdarovat své zaměstnance vstupenkou na tuto prestižní společenskou akci.

Ples se koná ve všech sálech IH Zlín, jež jsou každoročně nádherně vyzdobeny. V ceně vstupenky 2 400 Kč je welcome drink, láhev vína pro 2 osoby, rautová večeře a bohatý program.

Je rovněž připravena exkluzivní TOMBOLA a atraktivní program po celý večer.

Vystupující

Pavel Šporcl (CZ) – web / fb / insta / youtube / Spotify Jitka Zelenková (CZ) – web

Více informací

Sály na IH Zlín jsou rozděleny na ZLATÝ sál a STŘÍBRNÝ sál. V obou sálech bude hrát hudební skupina a v obou sálech budou vystupovat všchni účinkující. Oba sály mají také stejnou velikost stolů, přičemž k jednomu stolu se vejde až 8 osob. Není podmínkou, aby stůl musel být plnně obsazen, takže zájemci o 2 a více vstupenek mohou počet kdykoliv navýšit.

RAUTY pak budou probíhat ve stejném podlaží v Mexické restauraci.

Speciální balíček

Vytvořili jsme společně s IH Zlín také balíček pro 2 osoby, včetně zvýhodněného ubytování se snídaní a se zvýhodněnou vstupenkou v celkové hodnotě 5 990 Kč. Objednávka balíčku je nutná výhradně buď telefoncky na 603 769 640 nebo přes rezervační systém na www.pleszlinska.cz/vstupenky.

Další akce s vystupujícími

Slunovrat Winter Edition 2024 - 8. listopadu od 17:00 – 9.11., Kostel Sv. Václava, Opava

Pořadatel

Produkční agentura Iva Janálová