MOZART NA MORAVĚ  a slavné české melodie
KONCERT / Hudba – Klasika, Pop

MOZART NA MORAVĚ a slavné české melodie

sobota 20. července od 19:30
Zámek Valtice, Valtice
Vstupenky
od 590 do 1 200 Zobrazit ceny
prodej do 20. července

Sezení - Zóna I

Základní cena 1 200 Kč

Sezení - Zóna II

Základní cena 1 200 Kč

Sezení - Zóna III

Základní cena 680 Kč

Stání

Základní cena 680 Kč

Občerstvení - voucher

Základní cena 590 Kč

O akci

Letní Open air koncert, který oslaví ROK ČESKÉ HUDBY 2024 tvorbou Wolfganga Amadea Mozarta, Bedřicha Smetany, Antonína Dvořáka, ale i tvorbou populárních autorů jako Karla Svobody či Petra Hapky.

PŘIJĎTE SI POSLECHNOUT LEGENDU ČESKÉHO MUZIKÁLU DANIELA HŮLKU

ZÁMECKÉ NÁDVOŘÍ VALTICKÉHO ZÁMKU

Spolu s ním vystoupí tenor Michal Bragagnolo, sopranistka Monika Sommerová      a mladičká sopranistka Amálie Kovácsová. Koncert doprovodí orchestr Mozartea Praga pod vedením dirigenta Martina Peschika.

Diváci uslyší směs českých árií a také hity z legendárních muzikálů Dracula a Monte Cristo.

!!!! ZMĚNA MÍSTA KONÁNÍ HLAVNÍHO KONCERTU FESTIVALU MOZART NA MORAVĚ 2024!!!!

 

Vážení diváci, příznivci Festivalu Mozart na Moravě,

na základě okolností vyvolaných vedením města Mikulov jsem byli nuceni změnit místo konání hlavního koncertu našeho festivalu MOZART NA MORAVĚ A SLAVNÉ ČESKÉ MELODIE. Opouštíme krásné prostory zahrad zámku Mikulov      a přemísťujeme se na NÁDVOŘÍ ZÁMKU VALTICE.

Město Mikulov povolilo v termínu konání našeho hlavního koncertu v zámeckých zahradách mikulovského zámku pořádání festivalu Národy Podyjí. Konání našeho hlavního koncertu jsme přitom městu Mikulov nahlásili s více než ročním předstihem. Se společností Mikulovská rozvojová s.r.o., která koordinuje kulturní akce ve městě Mikulov jsme se na termínu pořádání koncertu dohodli, na základě toho rezervovali prostory zámku Mikulov, objednali naše umělce, zahájili prodej vstupenek. Nic z toho však nebylo dostačujícím argumentem pro vedení města Mikulov, které ze své pozice v tomto termínu povolilo pořádání zmíněného festivalu Národy Podyjí a jeho hudební produkce několik desítek metrů od místa pořádání našeho koncertu. Festival Národy Podyjí přitom svůj termín nahlásili několik měsíců po naší rezervaci. Rocková či punková hudba není skutečně v souladu s jemnými melodiemi klasické hudby, proto naše rozhodnutí o přesunutí našeho koncertu.

Rozhodnutí bylo pro nás s ohledem na vytvořenou tradici velmi bolestivé. Nicméně náš primární zájem, tedy ničím nerušený kulturní zážitek, je pro nás prioritou. Dohodou mezi námi a vámi, našimi diváky je garance skvělého kulturního, uměleckého, ničím nerušeného zážitku.

Bonusem nového místa konání hlavního koncertu je „MOKRÁ VARIANTA“.

Pakliže bude pršet, přemístíme koncert do prostor zámecké jízdárny zámku Valtice, pár desítek metrů od zámeckého nádvoří. Koncert se tedy uskuteční za každého počasí!

Neváhejte tedy, vstupenky si můžete zakoupit a nesledovat přitom předpověď počasí...

Vážení diváci, věřte, že nás celá záležitost velice mrzí a omlouváme se vám za vzniklé potíže.Věříme, že koncert Mozart na Moravě a slavné české melodie si skvěle vychutnáme v novém atraktivním prostředí vznešeného Valtického zámku.

VAŠE ZAKOUPENÉ VSTUPENKY ZŮSTÁVAJÍ V PLATNOSTI včetně vaší řady        i zakoupeného místa.

Zároveň se sluší poděkovat vedení zámku Valtice, že vyšlo našemu festivalu vstříc a uvítá nás v prostředí jednoho z nejznámějších zámků v České republice.

Děkujeme za pochopení a vstřícnost.

Vystupující

Daniel Hůlka (CZ) – web Monika Sommerová (CZ) – fb Michal Bragagnolo (CZ) – web

ČASOVÝ HARMONOGRAM

19:30 - první část koncertu 

20:30 - předstávka (možnosz zakoupit si víno, či další občerstvení)

21:00 - druhá část koncertu

22:00 - konec koncertu

*časový harmonogram je orientační

MOŽNOST ZAKOUPENÍ VIP VOUCHERU

diváci mají možnost si zakoupit VIP voucher pro občerstvení o pauze koncertu v zámecké orangerii. V nabídce budou alkoholické nápoje (víno, sekt) či další občersvení formou nabídky z švédských stolů.

VYBAVENÍ AREÁLU

v místě je možnost využít veřejných toalet

areál má bezbariérový přístup

v případě nepřízně počasí se koncert přesouvá do zámecké jízdárny. Koncert se koná za každého počasí!

DRESS CODE

neformální