Předprodej byl ukončen

30. Reprezentační ples Městské části Brno - Vinohrady
PLES / GALA VEČER / Hudba / Tanec – Společenský / Umění

30. Reprezentační ples Městské části Brno - Vinohrady

pátek 16. února od 20:00
Kulturní sál PÁLAVA, Brno

O akci

Srdečně Vás zveme na již 30. Reprezentační ples městské části Brno - Vinohrady, který se koná v pátek 16. 2. 2024 ve společenském sále Pálava na ulici Bzenecká 23. 

Připravili jsme pro Vás bohatý doprovodný program, k tanci i poslechu Vám bude hrát skvělá osmičlenná plesová kapela Špunt. Uvidíte vystoupení mnoha různých tanečních stylů, smyslné standardní tance v podání taneční skupiny Danza Brno, country tance v podání mistrů České republiky z taneční skupiny Carolka Brno, či temperamentní irské tance v podání těch nejlepších tanečníků z brněnské taneční skupiny La Quadrilla. Dále se můžete těšit na dechberoucí světelnou akrobatickou show v podání talentů ze skupiny RockFire z Jihlavy. 
 

Nezapomeňte si vytvořit nezapomenutelné vzpomínky se svými přáteli v moderním fotokoutku 360°, který bude k dispozici během celého večera. A jakmile hodiny ukážou půlnoc, připravte se na tajemné překvapení, které Vám vykouzlí úsměv na tváři. A co víc? V rámci večera proběhne i losování tomboly o hodnotné ceny!

Vstupenky jsou v prodeji ve dvou variantách:

  • Základní vstupenka za 490,- zahrnuje drobné občerstvení a láhev vína na váš stůl, v případě většího stolu 2 láhve.
  • Vstupenka s večeří za 750,- zahrnuje exkluzivní večeři, kterou pro vás zajistí restaurace Sherwood.

Abyste si zajistili své místo u dostupných stolů, nezapomeňte si jej rezervovat ihned po nákupu vstupenky skrze smsticket. Stačí zavolat na telefonní čísla: 544 216 529 nebo 737 259 478 a rezervovat si stůl pro 2, 4 nebo 6 osob.

Přijměte naše pozvání a zažijte nezapomenutelnou noc plnou tance, hudby a překvapení na 30. reprezentačním plese městské části Brno - Vinohrady!

Ples se koná pod záštitou starostky Městské části Brno - Vinohrady paní Mgr. Jitkou Ivičičovou.

Další akce pořadatele

Letní kino Vinohrady: Aristokratka ve varu - 26. srpna od 20:30, Areál bývalé ZŠ Bzenecká, Brno

Letní kino Vinohrady: Zápisník alkoholičky - 2. září od 20:30, Areál bývalé ZŠ Bzenecká, Brno

Pořadatel