Předprodej byl ukončen

Koncert Václav NOID Bárta a Bek Bek Clan
KONCERT / Hudba – Pop

Koncert Václav NOID Bárta a Bek Bek Clan

pátek 22. března od 19:00
Masters of Rock Café, Zlín

O akci

Václav NOID Bárta a kapela Bek Bek Clan  - koncert plný energie a pohody, kde bude také představeno nové CD „HOLLYWOOD“, které vyšlo na podzim 2023.

Nezaměnitelný hlas Václava NOIDA Bárty v doprovodu skvělých muzikantů je zárukou dobře prožitého večera a skvělého koncertu, který byste si neměli nechat ujít.

Vystupující

Václav Noid Bárta (CZ) – web

Více informací

Václav Bárta pochází z muzikální rodiny. Jeho otec je textař a režisér a matka byla zpěvačka. Od 17 let působil Václav ve skupině Dolores Clan. Nyní má kapelu zvanou Bek Bek Clan. a navázal na někdejší spolupráci s metalovou skupinou DYMYTRY. Přes dvacet let hrál a zpíval v pražských muzikálových divadlech. převážně v hlavních rolích. Například v inscenacích  Aida, Excalibur Bonnie & Clyde, a dalších.. Z vlastního rozhodnutí opustll dráhu muzikálového herce a zpěváka. V současnosti hraje pouze v muzikálu Jesus Christ Superstar roli Ježíše v Hudebním divadle Karlín. Václav Bárta, který si ke svěmu jménu přidává přezdívku NOID, patří mezi přední a nejoblíbenější české zpěvaky. Svěčí o tom čtvrté místo v pořadí Českého slavíka. O jeho kvalitách svědčí třeba i to, že reprezentoval spolu s Martou Jandovou Českou republiku na velké evropské soutěži Eurovision. V poslední době získává velkou oblibu i uznání za účinkování v populárních televizních pořadech, například "Máme rádi Česko" nebo v seriálu"ZOO". Noid je nejen skvělým zpěvákem, ale i skladatelem. Jako takový vydal už několik CD u renomovaných hudebních nakladatelství. Netvoří jenom pro sebe, skládá písně i pro řadu dalších iterpretů, třeba Evu Burešovou, Martu Jandovou nebo Báru Basikovou. Je i autorem filmové hudby, například k pohádce Bambitka 2, za níž získal i mezinárodní ocenění, nebo k Filmu Kajínek. V těchto filmech, a nejen v nich, se představil i jako talentovaný herec. Jeho všestrannost se projevuje i v jiných, třeba nehudebních, disciplinách. Pravidelně sportuje, získal ocenění v kulturisických soutěžích, ovládá desatero řemesel, pěstuje zeleninu, chová lepice...Je toho mnoho, co se do tohoto krátkého hodnocení nevešlo. Jedno ale pominout nelze. Je to jeho Paranoid studio, v němž natáčí hudbu a pořizuje jako autor, kameraman a režirér i videoklipy, které se setkávají u svých kolegů i odborné veřejnosti s příznivým hodnocením. 

Ze spolupráce se svým otcem, textařem Václavem Bártou starším, stála po vzniku více než třiceti společných písní i ta zatím poslední, kterou nazpíval se ženou Eliškou a svými dcerami pro program "Děti pomáhají zvířatům". Věnoval ji projektu, z jehož výtěžku  přispívají děti ze 17. ZŠ ve Zlíně zvířatům v útulcích pro zvřata v nouzi.

Další akce s vystupujícími

30. Slavnosti chřestu a vína v Ivančicích - 17. května od 9:00 – 19.5., Palackého náměstí, Ivančice

Léto pod věží "Václav NOID Bárta s kapelou" - 8. srpna od 18:00, Těžní věž Simson, Zbýšov

Václav Noid Bárta - 26. října od 17:00, Kostel sv. Jana Nepomuckého, Nemanice

Václav Noid Bárta a Bek Bek Clan - 22.2.2025 od 19:00, Zámecká jízdárna, Český Krumlov