Předprodej byl ukončen

Josefina Dusk + Kutya
KONCERT / Hudba – Elektronika, Experimentální, Indie / Alternative, Pop

Josefina Dusk + Kutya

pátek 15. března od 20:00
Kafara, Brno

O akci

JOSEFINA DUSK

Josefina Dusk odhaluje své třetí album s názvem Pumpa Pumpa, které rozšiřuje dřívější témata úzkosti, paniky a obecně fungování její mysli. Nové album, které vznikalo během roku 2023 v Josefíny vlastním, low budget, domácím studiu Studio Na Klinku, se zrodilo z řady hluboce osobních momentů a emocí, se všudypřítomným, základním, zastřešujícím tématem... Strach.

Abychom jmenovali alespoň některé - Strach z odsouzení, izolace, všednosti, bílého hluku davů, šmejdů, podvodníků, pachu smrti a párkovačů na benzínových pumpách. Na první poslech by člověk nepředpokládal takovou těžkost tématu. Pumpa Pumpa je tonálně hloupější a jasnější než Dusk předchozí nahrávky. Joška, která přijala absurditu svého vlastního panického pohledu na svět, vytvořila laissez-faire sólovou párty ódu na l'appel du vide.

Nová deska Dusk tahá za nitky psychedelického popu z 60. let, new wave, EBM, industrialu, sovětského vesmírného disca, pozdního oughties indie elektra a ocitla se vetkaná do přepracovaného, skákavého technopopu a kapelního trička zdobeného drahokamy. Představte si, že se Lene Lovich setká s Detroit Grand Pubahs nebo Peaches se setká s Talking Heads nebo si troufněte říci, že se Britney Spears setká s DAF a budete o krok blíže tomu, abyste slyšeli, jak vám v hlavě hraje Pumpa Pumpa.

 

KUTYA

Projekt Markéty Lisé. Elektronické písně o touze, lásce, přírodě, všedních hrdinech všedních chvil a nechuti tyto okamžiky kazit. Sólové vystoupení designérky, výtvarnice, hudebnice známe ze skupin Audiofenky a Midi lidi, autorky scénické hudby, VJky a také autorky osobitých hudebních videoklipů.

Vystupující

Josefina Dusk (CZ) – web

Další akce pořadatele

Anki + Wodehn - 7. června od 20:00, Kafara, Brno

Adela Mede + Natálie Pleváková - 16. května od 20:00, Kafara, Brno

yanntray + Venktovka + sxilence - 25. května od 20:00, Kafara, Brno

Onry Ozzborn + Slav - 9. června od 20:00, Kafara, Brno

Vladivojna La Chia - 4. května od 20:00, Kafara, Brno

Tábor + Andy the Doorbum (US) - 20. června od 20:00, Kafara, Brno

Irena a Vojtěch Havlovi - 31. května od 20:00, Kafara, Brno