Předprodej byl ukončen

Medlovský prvorepublikový ples
PLES / GALA VEČER / Tanec – Společenský

Medlovský prvorepublikový ples

sobota 24. února od 19:00
Hotel Medlov, Fryšava pod Žákovou horou

O akci

A je to tady! Na Medlov se vrací plesová sezóna! A to rovnou velkolepým Medlovským prvorepublikovým plesem. V sobotu 24. února 2024 od 19.00 se můžete těšit na velkolepou porci zábavy. Bylo to naše veliké přání a tak jsme se rozhodli, že začneme právě v našem výročním roce plném oslav. Budova starého Medlova totiž letos slaví 90. leté a nová 50. leté výročí od kolaudace.

První ročník Medlovského plesu bude provázet swingový orchestr Melody Gentlemen, který vás svým repertoárem přenese do zářívých časů, známých z filmů pro pamětníky. Do časů, ve kterých se i na Medlově scházely prvorepublikové filmové, divadelní i hudební hvězdy. K tanci i poslechu bude hrát také Horácká muzika se svým tradičním repertoárem, patřícím k folklórnímu bohatství tohoto nádherného kraje.

Dress code: Prvorepubliková nostalgie.

Více informací

V tento den od 17.00 zároveň bude probíhat prohlídka hotelu s majitelem Janem Piskořem. Od 17.00 do 18.30 bude probíhat v hotelové restauraci také večeře formou bohatého bufetu, kterou je možné si předem zarezervovat na emailu info@medlovhotel.cz.

Pořadatel