Předprodej byl ukončen

Od Achnatona k Teorii všeho
PŘEDNÁŠKA / Osobní rozvoj / Vzdělávání

Od Achnatona k Teorii všeho

úterý 20. února od 17:00
Opravdovost, Praha

O akci

Po úspěšné přednášce na téma Skutečný život Ježíše Krista jsme připravili další epochální téma: první globalizační projekt lidstva, který podnikl egyptský faraon Achnaton, počátek monoteistických náboženství až po první unitární teorii chorvatského fyzika a filozofa Rugera Boškoviće. Nenechte si ujít ojedinělou přednáškou, na kterou se těšíme už rok. 

Účastníci přednášky obdrží na svůj e-mail videozáznam z přednášky, podobně jako u přednášky Skutečný život Ježíše Krista.

Jaromír Kozák (1962) je předním badatelem v oblasti gnostické literatury prvních dvou století našeho letopočtu. Vzdělán v archeologii a egyptologii. Autorem četných překladů a antologií (Egyptská kniha mrtvých, Knihy o IEOU, Pistis Sofia, Životopis svatého Issy).

Více informací

Do Institutu osobnostního rozvoje Opravdovost se dostanete nejsnáze ze zastávky tramvaje Újezd (čísla 2, 9, 12, 15, 20 a 23). Případně pěšky od Národního divadla, když přejdete Most Legií.

Domovní zvonek je označen "Osobní rozvoj". Pěšky či výtahem do 3. patra. V případě potřeby dalších informací či navigace volejte 608.223.223.

Další akce pořadatele

Seminář partnerských horoskopů - 7. září od 10:00, Avati.cz, Praha