Paulie Garand band & Kenny Rough
KONCERT / Hudba – Hip-hop / Rap

Paulie Garand band & Kenny Rough

pátek 14. června od 19:00
Pivovar Volt, Jablonec nad Nisou
Vstupenky
od 290 do 450 Zobrazit ceny
prodej do 14. června

1.vlna

Základní cena 290 Kč

2.vlna

Základní cena 350 Kč

3.vlna

Základní cena 390 Kč Koupit

4.vlna

Základní cena 450 Kč Koupit

O akci

Paulie Garand

je český rapper, producent a režisér. Doposud vydal 9 sólových alb, která se vyznačují osobitým stylem kombinující různorodou mozaiku nálad a atmosfér. Mezi jeho nejznámější skladby patří například Molo, La Familia, Boomerang, Tuláci, Starkids, Pavučina lží, L.B.C., Play, Runway a další. Velké oblibě se také těší jeho nové album AMONIT, které je emotivní zpovědí a vyniká svým uměleckým přesahem a konceptem.

Kenny Rough

Producent, kterého přivedla k muzice základní škola s rozšířenou výukou hudební výchovy. Kenny vyrůstal v hudebním prostředí, jako dítě začínal na flétnu a klarinet, nakonec se ale zdokonalil ve hře na saxofon. „V druhé polovině základní školy mě absolutně uhranul rap a hip-hop obecně. Původně jsem chtěl být raper a dokonce jsem i nějaké tracky natočil, ale naprosto přirozenou cestou jsem se přesunul k beatmakingu potažmo hudební produkci,“ říká Kenny, který se přirozeně posunul k vlastním beatům a praci se samply.

V roce 2007 vydal svoji první instrumentální desku Falešná existence. O rok později se produkčně spojil s BPM – bývalou kapelou Paulieho Garanda, se kterým spolupracuje dodnes.

Kenny Rough pro interprety z labelu vyprodukoval desítky beatů. A nejen pro ty; mezi rappery vyvolává jeho produkce zájem, mezi producenty respekt. Také míchá a masteruje spoustu československého materiálu. Momentálně nejvíc času věnuje práci na své první producentské sólovce.

Vystupující

Paulie Garand (CZ) – web

Více informací

Hudební léto ve Voltu je cyklus koncertů v areálu pivovaru Volt, kde se letos představí umělci jako 7 krát 3, Lenka Dusilová, Paulie Garand & Kenny Rough, Past, The Fialky, Houba, Vasilův Rubáš  nebo Rozálie.