Předprodej byl ukončen

Kolem světa všemi smysly s cestovatelem Davidem Švejnohou
PŘEDNÁŠKA / Cestování / Outdoor

Kolem světa všemi smysly s cestovatelem Davidem Švejnohou

sobota 24. února od 16:00
Horský hotel Sepetná, Ostravice

O akci

V sobotu 24.02.2024 od 16 h proběhne v sále Horského hotelu Sepetná beseda "Kolem světa všemi smysly" s cestovatelem Davidem Švejnohou.

Návštěvníci se dozví mnoho zajímavého o místních lidech (ženy žirafích krků, stromoví lidé, kanibalové), kam za nejkrásnější přírodou v Africe a Asii nebo o světové exotické kuchyni.

A na co se můžete těšit?

Zajímaví lidé celého světa: zajímavá etnika, ženy žirafích krků, ženy s hliněnými talířky ve rtech, obličejové tetování, stromoví lidé, kanibalové)

Kam za nejkrásnější přírodou: safari v Africe, velká migrace zvířat, gorily, šimpanzi, šelmy, orangutani a nosaté opice na Borneu, šnorchlování v Polynesii, pouště a pralesy v Asii a Africe.

Exotické kuchyně celého světa: zajímavé ovoce, koření, pěstování rýže, čajů, extrémní kuchyně celého světa (hmyzí kuchyně, pití hovězí krve u Masajů, tržiště v Asii apod.)

A k tomu máme pro Vás připravenou malou ochutnávku.

Kolem světa všemi smysly | David Švejnoha - Ubytování Beskydy | Sepetná.cz (sepetna.cz)

Více informací

David ŠVEJNOHA

V současnosti žije v Brně. Od mládí horlivě cestuje. Více jak 20 let pořádá cestopisné besedy a zeměpisné projekce pro školy a veřejnost. Jeho koníčkem je cestování a fotografování. Navštívil řadu zemí v Africe, Jižní Americe a Asii. Jeho zájem se soustředí na mapování přírodních národů napříč celým světem. Je zakladatelem webu planetalidi.cz. Kromě cestování provozuje virtuální galerii autentického domorodého umění z celého světa a realizuje dobrodružné poznávací výpravy v Africe pro cestovní kancelář Livingstone. V roce 2015 vydal se svými kolegy knihu Hmyz na talíři, která se věnuje entomofágii.

Pořadatel

Horský hotel Sepetná