Předprodej byl ukončen

Swing na Lodi Tajemství
KONCERT / Hudba – Elektronika

Swing na Lodi Tajemství

čtvrtek 3.9.2015 od 17:00
Loď Tajemství bratří Formanů, Praha

O akci

Dj Mackie Messer a Radio 1 uvádí poslední plavbu léta 

SWING NA LODI TAJEMSTVÍ 

Magická atmosféra letního večera a rozhoupané tančírny plující po Vltavě má neodolatelné kouzlo. Poslední swingová plavba léta na palubě divadelní lodi bratří Formanů. V hlavních rolích vystoupí legendární MELODY BOYS, americká taneční hvězda KAROLINA LUX, velící důstojník plavby DJ MACKIE MESSER a okouzlující taneční diva YAZZ. Dále hrají hvězdy tančírny ELECTRO SWING RIVER, špička českých tanečních škol oblíbené studio ZIG ZAG TAP & SWING, dva lodní bary a moře pěkných překvapení. POZOR program bude průběžně aktualizovaný. 

CELOVEČERNÍ PROGRAM :

● Live : MELODY BOYS
Hudební delikatesou plavby je excelentní formace sólistů nejslavnějšího českého swing orchestru Melody Makers Ondřeje Havelky. Mistři zahrají klasiku k tanci i tanečním minilekcím. Sedět nevydrží nikdo přátelé. 

● KAROLINA LUX ( San Francisco )
Zářící kalifornská taneční hvězda, lektorka, hudebnice a špičková performerka je na letní evropské taneční tour. Je pro nás velikou ctí a radostnou událostí že v rámci této tour vystoupí taky v prgramu naší tančírny na palubě lodi bratří Formanů.

● DJ MACKIE MESSER ( www.djmackiemesser.com )
Velící důstojník plavby. Bydlel v irském přístavě Dublin nebo na pirátském ostrově Isle of Man. Učinkoval v Londýně, Berlíně, Paříži nebo na koncertech s Parov Stelar, Gotan Project, Caravane Palace nebo Alice Francis. Na Nové Scéně Národního divadla pořádá tančírnu Electro Swing River.
Radio 1 : www.radio1.cz/djs/144-mackie-messer/

● YAZZ ( kabaretní revue )
Okouzlující taneční vystoupení mezinárodního esa tribal fusion bellydance scény YAZZ je vždy radostně očekávaným potěšením Vašich smyslů uprostřed večerního programu. Víc : www.yazz.cz

● CHARLESTON 
V taneční minilekci poslední plavby letní sezóny, Vám naši lektoři předvedou základní kroky a jednoduché variace charlestonu. Začněte tančit pod dohledem opravdových profesionálů ze špičkově swingujícího tanečního studia Zig-Zag Tap & Swing.

● DJ BILLY HOPP ( www.electroswingriver.cz )
Usměvavý kavalír a vyhlášený electroswingový fanatik. Jeho show vždy vypálila na jedničku s hvězdičkou. Než zvedneme kotvy, tančí celá loď !


● THE PRAGUE SWINGMASTERS ( Happy Birthday ) 
Nejstarší český dj a swing selektor pan Karel Ctibor slaví tento měsíc narozeniny. Radostnější úvod večera nelze vymyslet. Slaví celý parket. Old school is cool kamarádi.


● DJ JAMES WING 
Veselý electroswingový energy drink kořeněný poctivou dávkou swing & bassového nadšení a temperamentu. 


● ALCHYMISTA ( cukrárna na lodi )
Pravidelní hosté naší Electro Swing River tančírny na Nové Scéně Národního divadla s vyhledávanou cukrárnou Alchymista mají u nás své místo jisté. Pozor nenenchte si ujít jejich vyhlášený dort Admirál !

● PUSSER´S NAVY RUM ( originální recept ) 
Poctivý námořnický rum připravovaný podle dobové receptury z roku 1810. Až do roku 1970 ho fasovalo britské námořnictvo jako denní příděl rumu. Prvních 30. pasažerů plavby má od nás kalíšek grátis. 
Myslíme na každý detail !

● DRESS CODE ( není podmínkou vstupu )
Letní swingová móda, námořnícké tetování nebo večerní koktejlové šaty určitě vítány ! Těšíme se na Váš elegantní styl a fantazii. Pěkná foto inspirace z minulé plavby tady prosím : https://www.facebook.com/media/set/?set=a.900653539976902.1073741850.360051044037157&type=1

● NEKUŘÁCKÝ PARKET 
Parket bude vyhrazený jako nekuřácký. Moc prosíme kuřáky, aby to respektovali. Příznivcům dýmu, tabáku a cigaretových špiček bude k dispozici horní paluba lodi s druhým lodním barem. Děkujeme za Váš tolerantní a laskavý přístup. 
 

Organizátoři, partneři a přátelé

RADIO 1 

http://www.radio1.cz/porady/82-swing-imperium/

DJ MACKIE MESSER

www.djmackiemesser.com

ELECTRO SWING RIVER

https://www.facebook.com/theelectroswing?ref=tn_tnmn

YAZZ 

https://www.facebook.com/yazz.prague

 

●●●●●●●●●●●●●●●●●●●

POKLADNA - 17:00

HUDEBNÍ START - 17:00

REZERVACE POUZE DO - 19:00

ZVEDÁME KOTVY - ODPLOUVÁME - 20:00

PRVNÍ ZAKOTVENÍ - 21:45

ZAKOTVENÍ - KONEC PLAVBY - 23:30

●●●●●●●●●●●●●●●●●●●

 

Pozor KAPACITA lodi Tajemství je z důvodů bezpečnosti striktně omezena.

 

ADRESA : Loď Tajemství kotví a vyplouvá z pražské Náplavky na Výtoni, u železničního mostu. 

( Rašínovo nábřeží, Praha )

●●●●●●●●●●●●●●●●●●●